Otthon

Drake megvásárolta Robbie Williams luxusotthonát

RONALD MARTINEZ / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
RONALD MARTINEZ / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Hetek óta pletykálták belső körökben, most viszont hivatalossá is vált: Drake megvásárolta Robbie Williams Beverly Hills-i ingatlanát nem kevesebb mint 75 millió dollárért, átszámítva körülbelül 25 milliárd forintért, írja a Dirt.

Williams a toszkánai stílusú villát még 2015-ben vásárolta meg 32.7 millió dollárért, tehát jelentős összeget keresett rajta.

Fotók nem állnak rendelkezésre az épület belső teréről, azt viszont lehet tudni, hogy a kétszintes ház lakóterülete több mint kétezer négyzetméter.

Állítólag Williams és felesége, Ayda Field a közelmúltban jelentős felújításokat eszközölt az ingatlanon. Több mint 20 hektáros birtokon terül el, ami az egyik legnagyobb egész Los Angelesben. A kertből bámulatos panoráma nyílik a kanyonra és a város fényeire.

Ami a luxust illeti, a teljesség igénye nélkül van benne lift, borozó, konditerem és játszószoba. Hét hálószobás a villa, de külön kialakítottak egy részt a személyzetnek is. 

Drake egyébként a közelmúltban összesen 22 millió dollárért vált meg három Los Angeles-i lakásától, de így is maradt még a portfóliójában egy torontói hatalmas lakóház.

Kapcsolódó
Adja-veszi a luxusvillákat Sylvester Stallone
Adele vásárolt tőle ingatlant nem olyan régen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik