LG
Otthon

Télen különösen hasznos a szárítógép (x)

LG
LG
Télen a lakás gyorsan bepárásodik, a ruhák pedig lassabban száradnak. Egy szárítógéppel azonban búcsút inthetünk a bosszúságoknak.

Ruhaszárítás gyorsan, kíméletesen

Alapvetően kétféle típusú – kondenzációs vagy hőszivattyús – szárítógép közül választhatunk. A hőszivattyús gépek előnye, hogy sokkal kíméletesebben, alacsonyabb hőfokon szárítják meg a ruhákat. Így biztosan nem kell aggódnunk azon, hogy kedvenc darabjaink összemennek. Az LG Eco Hybrid™ DUAL Inverter hőszivattyús szárítógépei számos programot kínálnak a különféle szövettípusokhoz, így a legkényesebb anyagokat, például az ingeket és a kötött pulóvereket sem kell féltenünk.

Viszlát, teregetés és penész!

Hagyományos teregetés esetén könnyen megtörténhet, hogy egy hétvége sem elég a teljes szennyes kimosására – pláne, ha egyetlen ruhaszárító állvánnyal kell gazdálkodnunk. A géppel megspórolhatjuk a teregetés bosszúságait, a ruhaszárítót sem kell kerülgetnünk a lakásban, ráadásul mivel nem keletkezik pára, a penész megtelepedésének sem kedvezünk.

Energiatakarékos megoldások

Az inverteres kompresszorral felszerelt szárítógépek egyenletes teljesítményt nyújtanak, amivel az energiafogyasztás is alacsonyabbá válik. Ha tehetjük, válasszunk A+++ vagy A++ energiahatékonyságú gépet, ugyan a készülék drágább lesz, az évek során viszont gyorsan megtérül majd a befektetés.

Szárítógéppel az allergének ellen

Egy modern szárítógép beszerzése előnyös lehet az allergiában, asztmában szenvedőknek is. Az LG készülékeiben megtalálható ún. Allergy Care (Antiallergén) programmal ugyanis a ruháinkat 99%-ban mentesíthetjük az allergiát okozó baktériumoktól, házi poratkáktól és egyéb mikroszennyeződésektől.¹

LG

Kényelmi funkciók

A szárítógépek által kínált kényelmi funkciók közül hasznos lehet az automatikus kondenzátortisztítás, aminek köszönhetően nem kell külön időt fordítanunk az alkatrész tisztítására. Jó szolgálatot tehetnek az okos funkciók is: az LG ThinQ™ nevű mobilalkalmazással például távolról is felügyelhetjük a gépet, és értesítést kérhetünk a program befejezéséről, így biztosan nem felejtjük majd el kivenni a ruhákat a gépből.

Azok, akik 2021. december 31-ig 9 kg kapacitású LG Eco Hybrid™ DUAL Inverter szárítógépet vásárolnak, majd regisztrálják vásárlásukat az LG promóciós weboldalán, most 20 000 Ft értékű DM vásárlási utalványt nyerhetnek.

¹A TÜV SUD által felügyelt teszt igazolja, hogy az LG szárítógép az Allergy Care (Antiallergén) program segítségével 99,9%-kal csökkenti a szövetre rakódott baktériumok (S. aureus, P. aeruginosa, és K. pneumoniae) mennyiségét. A BAF (Brit Allergia Alapítvány – British Allergy Foundation) által igazolt teljesítményt nyújt a légzőszervi és bőrproblémákat okozó allergének kiszűrése érdekében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik