Otthon

Legalább a karácsonyi díszítésen ne kelljen gondolkodni (x)

Meghitt az idei adventi várakozás vagy hamisítatlan karácsony előtti versenyfutásban élsz? Ha úgy érzed, hogy hónapokra lenne szükséged ahhoz, hogy mindennel végezz – nemhogy év végéig, de – karácsonyig, akkor tudd, hogy nem vagy egyedül. Segítünk, hogy legalább a karácsonyi díszítésen ne kelljen törni a fejed.

Amikor alig pár héttel karácsony előtt azon pörögsz, hogy az ünnepekig végezz a munkával, hogy beszerezd az ajándékokat, megtervezd az ünnepi menüt, megvedd a hozzávalókat és az italokat, akkor érthető, hogy a legkevésbé van kedved még azon is gondolkodni, hogy milyen színben pompázzon a lakás, hogy faragd bele a fát a tartóba és hogyan végezd el a többi dekorációs tennivalót.

A fafaragást máris száműzzük a következő évek ünnepi készülődéséből. Igen, jól olvasod, több évre megoldjuk ezt a gondod. Biztos vagyok benne, hogy a legtöbb ember elsőre azt gondolja a műfenyőről, hogy elrontja a hangulatot, mert nincs illata, mert a nevében benne van a mű szó, és akkor az egész ünnep is művivé válik általa.  Jobban végiggondolva viszont rájössz, hogy az eddigi karácsonyi emlékeidből leginkább az maradt meg, hogy milyen érzés volt látni a szeretteidet bontogatni az ajándékokat, hogy hogyan majszoltátok az isteni karácsonyi sütiket, hogy egymás szavába vágva, gurgulázva nevettetek a legmókásabb történeteken és együtt mulattátok az időt.

Az Alinda oldalán két faragásmentes fa közül is választhatsz, és amikor azt mondjuk, hogy megéri váltani, akkor arra is gondolunk, hogy biztosan nem kell egy – évek alatt több – élő fát kivágni a karácsony miatt, nem lesz csálé és nem fog hullani a tűlevele. A 3D műfenyőnek az adja a különlegességét és a szépségét, hogy remekül utánozza azt a hangulatot, amelyet egy igazi, friss hajtásokkal rendelkező fenyő tud nyújtani.

Ha te kimondottan nordmann – vagy ahogy szoktuk mondani, normann – fenyőpárti vagy, akkor a Nordmann műfenyő lesz a neked való változat, amely évekig fog tündökölni minden karácsonykor a nappalidban. Ehhez most ajándék fenyőillatosító is jár, hogy végérvényesen minden eddig felmerült kételyt eloszlassunk. Mindkét műfenyő 4 különböző méretben érhető el és mindkettőhöz tartozik fém talp is, amibe végül valóban nem kell farigcsálni.

Hogy az új, évekre szóló karácsonyfád ne csak fenyő legyen, cicomázd fel fénnyel és díszekkel! Szerintünk a fényt kell a díszítés színéhez igazítani, így előbb döntsd el, hogy a 112 részes karácsonyfadísz-készletek közül melyik színűt szeretnéd dominánssá tenni a fán. A fehér, a türkizkék, az arany, az ezüst, a piros vagy a rose gold lesz az idei év ünnepi színe? Ha már vannak díszeid, de kopottak, tarkák, akkor is választhatsz hozzá egy olyan készletet, amely egyszerre őrzi meg és teszi varázslatossá a gyerekkorodból dédelgetett kis csodákat.

A karácsonyi fények tekintetében különböző méretű LED fényfüzérek közül választhatsz melegfehér és színes variációban. A melegfehér fények, mint apró csillagok az égen, úgy pislákolnak és töltik be a teret békével és bájjal, míg a színes fénypöttyök a vidáman táncoló tündérekhez hasonlóan játszák szikrázóan élénk, karneváli élményt nyújtó szerepüket. Ha pedig mindez csak a mi fantáziánk elkalandozása, ezek a fényfüzérek akkor is szépek, energiatakarékosak, IP44-es védettséggel és 8-féle mozgóbeállítással rendelkeznek. Szerinted melyik színű fényfüzér illik jobban az idei december színvilágához?

Vedd meg egy helyen a karácsonyi dekorációt, és böngéssz ajándékot is az Alinda oldalán, hogy a te karácsony előtti ajándékod a gyors és ügyes vásárlással felszabaduló idő legyen!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik