Otthon

Ezekkel a szerszámokkal gyerekjáték lesz a felújítás

OBI
OBI
Minden ember életében vannak olyan szakaszok, amikor valami újra vágyik az otthonában, mert megunta a régi berendezéseket vagy egyszerűen csak környezetváltozásra van szüksége. Napjainkban már ezernyi lakásfelújítási ötletből válogathatunk, és már attól sem kell tartanunk, hogy az ezzel járó munka megkeseríti az életünket. Rendelkezésre állnak ugyanis már olyan korszerű szerszámok, mint például az akkumulátoros fúró-csavarozó vagy a festékszóró, amivel rengeteg időt és energiát is megspórolhatunk.

A home office elterjedésével az elmúlt másfél évben rengetegen vágtak bele a lakásfelújításba, hiszen a korábbiakhoz képest jóval több időt töltünk az otthonunkban, ezért még fontosabbá vált a barátságos környezet kialakítása.

A padlótól a mennyezetig, kicsitől a nagyig, a festékektől a növényekig számtalan lehetőség áll már a rendelkezésünkre, ha otthonszépítésről van szó, akár egy divatos dzsungelhangulatot álmodtunk meg a város közepén, akár antik bájt szeretnénk kölcsönözni új építésű házunknak.

Bármi is legyen az elképzelésünk, ma már az sem riaszthat vissza senkit, hogy bonyolult lenne megvalósítani, ugyanis olyan korszerű szerszámokkal dolgozhatunk, melyek költséghatékonyak, felgyorsítják a folyamatot és biztonságosak is egyben.

Alább olyan eszközöket gyűjtöttünk össze, amelyeknek köszönhetően gyerekjáték lesz a felújítás.

Bontókalapács

OBI Bontókalapács „ZI-ABH1500D“ Zipper

A lakásfelújítás sok esetben masszív átalakítással jár, esetenként rombolni is kell az építést megelőzően. Az önállóan végzett nehéz bontási munkálatok viszont ma már a modern bontókalapácsoknak köszönhetően senkinek nem jelenthetnek problémát. Az ambiciózus barkácsmesterek számára megálmodott technológia nagy bontási teljesítményt garantál nemcsak a házban, a kertben is. Jellemzően rugalmasan igazodnak minden munkavégzési helyzethez, ráadásul nagy igénybevétellel járó folyamatos használathoz is alkalmasak strapabíróságuk miatt.

Akkumulátoros fúró-csavarozó

OBI Akkumulátoros fúró-csavarozó „A-BS-20” LUX

A belső terek átalakításánál talán a legfontosabb segítőtárs a csavarok erőteljes meghúzásánál és egyszerű kioldásánál, valamint fúrásnál egyaránt. Ez a sokoldalú eszköz megbízható univerzális szerszámként funkcionál nemcsak bútorkészítésnél, de fával végzett munkálatoknál, valamint egyéb hobbi és barkácsolási projekteknél. Használata nagyon egyszerű, a beépített LED-es munkalámpa gondoskodik a munkaterület optimális megvilágításáról.

Fúrókalapács

OBI Fúrókalapács „TH-RH 1600” Einhell

Az akkumulátorról működő fúrókalapácsok kétség kívül legnagyobb előnye, hogy egyszerre három funkcióval rendelkeznek: csavarozás, fúrás és ütvefúrás. A már gyakorlott barkácsmesterek amellett, hogy pénzt takaríthatnak meg ezzel a sokoldalú eszközzel, számos otthoni és hobbi projekthez hasznát is vehetik. Az akkumulátoros üzem nagy mozgásteret és rugalmasságot is kínál, hiszen nem kell bajlódni munka közben a tápkábellel és áramforrástól függetlenül végezhetjük a dolgunk.

Festékszóró

OBI Festékszóró rendszer LUX

Szerencsére napjainkban már nem kell bajlódni a kerti bútorok, kerti kerítések és egyéb megmunkálandó tárgyak festésével, köszönhetően a XXI. századi festékszóróknak. Az eszköznek köszönhetően engedhetjük kibontakozni színötleteinket, mindezt könnyedén és gyorsan. A technológiával a sarkok és az élek sem jelenthetnek problémát, hiszen a fúvókafej három szórási változatra állítható be.

Csiszoló és gravírozó szerszám

OBI Csiszoló és gravírozó szerszám: Modellező és gravírozó készlet „MBS-160” LUX

A csiszoló és gravírozó szerszám széleskörűen felhasználható, kezdve a fúrástól, a maráson és a csiszoláson át egészen a kefélésig. A különböző feltétek gyors és egyszerű cseréjét a tengelyreteszelés biztosítja, és jellemzően rögzíthető eszközről van szó. A legjobb minőségű csiszoló és gravírozó szerszámok kialakítás ergonomikus, ezáltal kezelésük egyszerű és maximálisan kényelmes a munkavégzés során.

Szponzorált tartalom

A cikk az OBI támogatásával készült.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik