Otthon

Építkezzen gondmentesen, költséghatékonyan és gyorsan (x)

A utánajárásokkal terhelt építkezésre az Ytong Kész Ház programja hozza el a megoldást. Ráadásul nemrég az építkezést megkönnyítő fal-, tető- és födémpallókkal bővült az termékcsaládjuk.

Gyors, gondtalan, korszerű és költséghatékony építkezés az Ytonggal

Sokan inkább nyűgnek élik meg az építkezést, ami nem is csoda: alapos pénzügyi és szakmai tervezést igényel jóval az alapanyagok beszerzése és a munkálatok megkezdése előtt. Ráadásul nem kevés esetben az építkezések még időben el is húzódnak, ami rendszerint a kiadások növekedésével jár együtt. Az Ytong Kész Ház programjának köszönhetően senkinek sem kell többé szakkönyveket bújni és az akadályok miatt szorongani, mert a szerződött partnerekkel megvalósuló rendszer megkíméli az építtetőket a felesleges gondoktól.

Ytong

Számukra így nincs is más teendő, mint otthonuk megtervezése, amire egy mintaterv katalógus áll rendelkezésre. Ebben egyszintes, kétszintes családi házak és passzívházak típustervei közül is válogathatnak, de igény esetén akár egyedi elképzelések is megvalósíthatók. A típusterv kiválasztását követően azt a partnerek az adott helyszínre adaptálják, majd az építési idő megbecsülésével és az árkalkuláció kidolgozásával könnyítik meg az építtető dolgát. Ezután pedig nem marad más hátra, mint az építkezés, és a kulcsrakész ház átadása.

Ytong

Az egyértelmű kényelmi szempontokon túl számos más érvet is fel lehet sorakoztatni a Kész Ház program mellett, hiszen az Ytong Lambda falazóelemek alkalmazásával egyrétegű energiahatékony, környezetbarát korszerű falazatok építhetők, ezáltal a kiegészítő hőszigetelések idő- és költségvonzata megtakarítható. A kitűnő épületfizikai tulajdonságokkal bíró Ytong falazóelem a „tér minden irányába” egyformán hőszigetel, energiahatékonysága és páraszabályzó képessége kiváló. Ásványi anyagszerkezetéből adódóan, nem bolygatják meg a környezet ökológiai egyensúlyát, teljes mértékben újrahasznosíthatók.

Ytong

Idén az Ytong hagyományos termékcsaládhoz innovatív vasalt fal-, tető- és födémpallók is csatlakoztak, melyek szintmagas, masszív, daruval mozgatható építőelemek. A nagy méretű pallós építési rendszer projekthez igazadó méretre gyártása jelentősen lerövidíti az építkezés idejét, továbbá csökkenti a szükséges élőmunkaerő mennyiségét, ami a hagyományos kiselemes építésnek csupán az 1/3-a, így kiváló minőségű épületek valósíthatók meg gyorsan és gazdaságosan. Ebből adódóan egy munkanap alatt akár 100 m² falfelület is elkészíthető – ez hozzávetőlegesen egy átlagos családi ház egy teljes szintjének felel meg. Az előre megtervezett elemkiosztás segítségével maximalizálható a szerkezet teljesítménye, illetve minimalizálható a nem megfelelő építésből, csomóponti kialakításból fakadó hibák száma. Az Ytong tető- és födémpallói ideálisan kiegészítik a falpalló rendszerét – gyorsan, stabilan, alátámasztás nélkül.

Az elemek kiváló hőszigetelő tulajdonsággal rendelkező, vasalással megerősített pórusbeton termékek, ily módon tökéletesen kombinálható egymással a jó hőszigetelés és az optimális nyomószilárdság.

0% macera, 100% kényelem és szakértelem. A jövő építkezése ezennel megérkezett.

Ajánlott videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, a 24.hu Facebook-oldalán teheted meg. Ha bővebben olvasnál az okokról, itt találsz válaszokat.

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.