Otthon

Kopik a festés a lakásban? Ez a festék fajta megoldás a legtöbb problémára (x)

Poli-Farbe
Poli-Farbe
Akár a falfelületekről, akár a mennyezetről van szó, a festés állandó igénybevételnek van kitéve. A konyhában a csempék melletti területek szennyeződhetnek étel- és italmaradványokkal, a fürdőszobában a penész ütheti fel a fejét, a szobák és nappali falfestése állandó használatnak, emberi kontaktusnak van kitéve, míg a mennyezetek a rezgések hatására repedhetnek meg. Mi lehet a megoldás erre a számos problémára?

 

A kerámia festékek egyedülálló védelmet jelenthetnek

A diszperziós festékek egy új nemzedéket képviselnek a festék piacon, mivel az eredeti festékekhez képest már műanyag komponenseket is tartalmaznak, amiknek köszönhetően könnyebb velük dolgozni, nem fröcsögnek, nem folynak szét, hamarabb száradnak és sokkal ellenállóbbak is a környezeti hatásoknak. A legújabb festék nemzedék pedig a kerámia festékek, melyek nemcsak ellenállóbbak, de légáteresztőek, foltállóak, lemoshatóak és prémium minőségben védik a felületeket a kopástól.

Ezeknek az innovatív festékeknek kerámia, gyanta és pigment komponensek az alkotói, melyek együtt különleges összetételt és tulajdonságokat eredményeznek. A kerámia festékek antisztatikus felületet képeznek, amely nem vonzza a port és a szennyeződés letörölhető, lemosható róluk. Olyan helyiségekben is alkalmazhatóak, ahol allergiás személyek tartózkodhatnak.

Megoldást jelentenek ezek a festékek a vizesblokkokhoz közeli felületeken is, mint a konyha vagy a fürdőszoba, mivel légáteresztőek, így meggátolják a penész kialakulását, sőt víztaszító bevonatot képeznek. Kiválóan variálhatóak akár a csempékkel is, így sokkal trendibb, egyedibb és színesebb helyiségeket alkothatunk meg a segítségükkel.

Különleges megoldás a lakás minden helyiségében

A kerámia festékek többféle típusban elérhetőek, céljainktól függően.

  • Nappaliba, hálószobákba, gyerekszobákba a foltálló, lemosható beltéri kerámia falfestékek a legajánlatosabbak.
  • Gyerekszobákba már alkalmazhatóak a különleges, mágneses táblafestékek, melyek új dimenziót nyitnak a család kreativitásához.
  • A tükröződésmentes, gyönyörű, folt és pormentes mennyezetek titka a kerámia mennyezetfesték, ami erős, kopásálló védelmet nyújt.
  • A konyhába és fürdőszobába a víztaszító, légáteresztő, penészgátló kerámia festékeket keressük!

Lakásunk felületei sokféle igénybevételnek vannak kitéve, nap mint nap kárt tehet bennük az ember, a hőingadozás, a rezgések és a szennyeződések, de mindez nem kell többé, hogy aggasztó legyen, hiszen egyetlen megoldás létezik minden problémára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik