Otthon

Orosz olajmágnás költözik II. Erzsébet királynő szomszédságába

Getty Images
Getty Images

21,5 millió font, átszámítva közel 9 milliárd forint értékű palotát adtak el közvetlenül a windsori kastély közelében, írja a Mansion Global.

A rendkívül drága neoklasszikus kúriára egy orosz olajmágnás csapott le néhány nappal a karácsonyi ünnepek előtt.

A Windsor Park Hall néven ismert birtok december 23-án talált vevőre. Az ár tartalmazza a ház és a birtok összes berendezését, felszerelését és kiegészítőjét.

A birtok Englefield Green falujában található, London központjától nagyjából 30 kilométerre nyugatra, nem messze a brit királyi család egyik legfontosabb rezidenciájától.

A régióban ez volt a legjelentősebb adás-vétel az elmúlt öt évben. Szakértők szerint ez az üzlet már része annak a tendenciának, hogy a multimilliárdosok egyre több ingatlant vesznek vidéken is.

A hét hektáros birtok nagy kiterjedésű füves területtel, kerttel, szökőkutakkal, teniszpályával és saját helikopter-felszállóval is rendelkezik. A kilenc hálószobás ház 2012-ben épült.

A 2695 négyzetméter alapterületű négyemeletes ingatlan tele van olyan előkelő szolgáltatásokkal, mint a bálterem, a lakosztály, a privát mozi, a borterem vagy a bowlingpálya. Ezen kívül tartalmaz egy szabadidő-komplexumot tornateremmel, szaunával, gőzfürdővel és öltözővel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik