Otthon

Bejelentette a Pantone a 2021-es év színeit

cariuma
cariuma
2016-ban fordult elő, hogy két színt választottak az év színének. Akkor a Pantone a Rose Quartz nevű rózsaszínt és a Serenity lett az év színe.

A világos napsárga és nyugtató szürke lett a Pantone Intézet választása alapján az év színe 2021-ben. A két szín olyan sokoldalú színkombinációt biztosít, amitől optimistának és feldobottnak érezhetjük magunkat, írta a House Beatiful.

A szürke és a sárga egy törekvő színpárosítás, mely összekapcsolja a mélyebb átgondoltságot és az erő érzését

– fogalmazott a Pantone.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

L🦚B (@lb.peinture) által megosztott bejegyzés

A 2021-es színek tükrözik a globálisan zajló eseményeket, kifejezve, hogy az emberek melyik színben látják az erőt, a reményt és az összefogást

– magyarázta Laurie Pressman, a Pantone Intézet alelnöke.

A ragyogó és vidám sárga, az Illuminating, pezsgő, élettel teli, melegedő sárga árnyalat, amit mintha a nap energiái hatnának át. Az Ultimate Grey szürkesége a szilárd és megbízható elemek jelképe, amik örökkévalóak és szilárd alapot nyújtanak.

Az erő és az optimizmus, azaz az Ultimate Grey és a Illuminating „házasságát” nem kell egyenlő arányban használni, mivel a lakberendezésben bármelyik szín elsőbbséget élvezhet

– vallják a szakemberek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Studio Tropicalist (@studiotropicalist) által megosztott bejegyzés

A színpárosítás megadhatja a hangulatot az otthon bármely helyiségében, de jól használható bármilyen irodában vagy dolgozószobában is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik