Otthon

Csodálatos gyerekszobát álmodott meg három kislányának egy anyuka

Több mint kétmillió taggal büszkélkedhet a DIY On A Budget Official nevű Facbook-csoport, ahol az emberek megosztják egymással az olcsó, de ugyanakkor látványos lakásfelújításaikat.

Nicki Draycott a közelmúltban bemutatta, milyen lett a kislányai szobája, ami nagy részben az ő keze munkáját dicséri. Mindenki odáig van az átalakításért, a posztja pedig hamar elterjedt az egész közösségi oldalon, írja a Bored Panda.

Fotó: Nicki Draycott

A 35 éves nőnek és egy évvel idősebb férjének négy gyermeke született, az ikrek, Coen és Ava ötévesek, Arla három esztendős, Evie pedig 11 hónapos.

Amikor legutoljára teherbe estem és kiderült, hogy ismét lányunk születik, tudtuk, hogy hármuknak egy szobán kell majd osztozniuk. Ezért el is kezdtem keresni egy háromszemélyes ágyat, ami illeszkedik a szobába

– magyarázott.

Fotó: Nicky Draycott

Két már megszületett kislánya rózsaszín és virágos koncepciót szeretett volna, a kérésüket pedig a legnagyobb szeretettel teljesítette édesanyjuk. Az ágyat végül egy vállalkozás a helyszínen építettek fel.

A lányok imádták, amit kaptak. Ava azt mondta, első éjszaka felébredt, és úgy érezte magát, mintha egy szállodában lenne. Arla pedig folyamatosan ölelgetett bennünket és azt ismételgette, mennyire köszöni. Evie még nagyon kicsi az ágyakhoz, de hamarosan ő is elfoglalhatja majd a helyét

– mondta büszkén az anyuka.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik