Otthon

Bámulatos új luxusházba költözik John Legend és Chrissy Teigen

A nagyot még nagyobbra cserélte John Legend és Chrissy Teigen: a sztárpár nemrégiben hirdette meg 790 négyzetméteres otthonát 23.95 millió dollárért (7.5 milliárd forintért), helyette pedig vettek egy 1000 négyzetméteres villát jóval olcsóbban, 17.5 millió dollár (5.5 milliárd forint) ellenében Beverly Hillsben, írja a Mansion Global.

A lap szerint az ingatlan most épült, és nemrégiben adta át azt a beruházó. A városra néző villa egy dombon található, hatalmas belmagasságú, és hat hálószobával is rendelkezik.

Az egyedülálló konyhának csiszolt márványfala van, de ahogy ez a sztároknál megszokott, nem hiányozhat a házból a moziszoba, a bár és a borospince sem.

A telek elmaradhatatlan kelléke továbbá egy hatalmas, feszített víztükrű medence, mellette pedig egy sütögető részt is kialakítottak süllyesztett tűzrakóhellyel.

John Legend múlt hónapban egy interjúban beszélt arról, hogy tervezgetik a költözést, hiszen bővül a családjuk, Chrissy Teigen a harmadik gyermekükkel terhes. Ráadásul velük él felesége édesanyja is, és hatuknak már nagyobb térre van szükségük.

Csodálatos új otthonukról ide kattintva talál fotókat.

Kiemelt kép: Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik