Otthon

12 milliárd forintért árulják Rihanna londoni luxusotthonát

Búcsút int fényűző londoni otthonának Rihanna, amit 32 millió fontért, átszámítva több mint 12 milliárd forintért dobtak piacra, írja a CNN.

A barbadosi énekesnő 2018 óta bérelte az észak-londoni villát, a rajongói pedig most, hogy árulni kezdték, bepillantást nyerhetnek a lakásba, amit sokáig otthonának nevezett.

A XIX. században épült házban a nyolc hálószoba mellett egy konditerem, egy privát lift és moziszoba is van, de az új tulajdonos az autóit is viheti majd magával, mert egy tízfős parkoló is tartozik hozzá.

Michale Sulkin, a villát értékesítő Aston Chase ingatlaniroda munkatársa, aki személyesen segített Rihannának kibérelni azt, a CNN-nek arról beszélt, egy egyedülálló házról van szó, ami nagyon csendes környezetben fekszik.

Mint fogalmazott, az énekesnőt az fogta meg leginkább a luxusotthonban, hogy a természet veszi körül.

Megnézett sok házat a környéken, de a legtöbbe be lehetett az utcáról látni. Itt viszont biztosítottnak érezte, hogy a magánéletébe senki ne nyerjen betekintést

– magyarázta.

Nagyon sokáig egyébként azt sem lehetett tudni, hogy Rihanna Londonban él, aztán egy éles szemű rajongó szúrta ki az egyik helyi szupermarket szatyrát az Instagram-sztorijában.

Sulkin szerint sok más celebbel ellentétben Rihanna megpróbált visszahúzódó életet élni az angol fővárosban.

Hosszú ideje élt itt, de szerintem a legtöbben nem tudtak erről

– mondta.

Aki szeretné megnézné, milyen körülmények között élt mostanáig Rihanna, az ide kattintva megteheti.

Kiemelt kép: Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik