Otthon

Fűtés, kényelem – norvég módra (x)

Egy fárasztó, hosszú nap végén, mikor már beköszöntöttek a hidegek, megérkezni otthonunkba, ahol  meleg és kényelem vár – igazán megnyugtató érzés.

A fűtőtestek hangtalanul végzik a dolgukat, és van végre idő egy csésze teára, mielőtt megkezdődne az este. Majd később,  mikor elcsitulnak a külső zajok is, észrevétlenül áll be az alváshoz ideális hőmérséklet, hogy az éjszaka minél pihentetőbb legyen, és reggel az ébredéskor ismét a nappali meleg vár minket.

Valahogy így szeretnénk, hogy működjön otthonunk fűtése…

Norvégiában és a skandináv országokban a kényelem, az egyszerűség és a tisztaság az otthonok kialakításánál a legfontosabb szempontok. A lakóhelyek berendezésére, dekorálására nagy hatással van a „hygge” , amely egy skandináv életmód, amely meleget és nyugalmat terjeszt. Ünnepli az egészséget és a boldogságot, nem csak az otthon csinosításával, hanem a barátok és családtagok együttlétével, egyszerű élvezetekkel, gyertyafénnyel és sok apró meghitt dologgal teljesít ki. A modern fűtések megjelenése előtt nagy szerepe volt a tűznek, hogy meleg legyen és a család együtt lehessen.

A modern elektromos fűtések kialakításánál is a kényelem, tisztaság, biztonság és egyszerűség jellemzi a skandináv gyártókat.

A letisztult, egyszerű dizájn mellett olyan funkciókkal és műszaki tartalommal látták el a fűtőpaneleket, hogy azok megfeleljenek a meleg otthonra vágyók elképzeléseinek. A NordArt által forgalmazott népszerű norvég Adax, Glamox és Beha termékcsaládok is ezek alapján készülnek:

Kényelem és takarékosság – A programozható vagy távolról kezelhető (wifi) fűtőpaneleknél a fűtést optimalizálni lehet az életvitelnek megfelelően

Gyors és egyszerű telepítés – Bárhol, ahol áram van 1 nap alatt kialakítható a fűtés!

Okos megoldások – A legújabb típusok okos telefonról is irányíthatóak ha megfelelő wifi hálózat van az épületben és összeköthetőek olyan okosotthon rendszerekkel  mint a Google Home vagy a Homey.

Az egyszerű kezelhetőség – Akár manuális, akár programozható fűtést választunk, játszva elsajátítható a fűtőpanelek kezelése

Cseregarancia 5 évre – Nem kell évente ellenőrizni, biztos működés

Széles választék – Funkció, dizájn és beruházási költségek alapján több márka közül lehet választani

Ha többet szeretne tudni a norvég fűtésekről, keresse a NordArt szaktanácsadóit!

Honlap: www.nordart.hu

Email: ugyfelkozpont@nordart.hu

Tel: +36 20 955 2629

Bemutatótermek:

1138 Budapest Jakab József utca 17. E. ép. fsz. 12

2890 Tata, Környei u 24

Ajánlott videó

Olvasói sztorik