Otthon

Luxusvillát vásárolt az Obama házaspár

11.75 millió dollárért, átszámítva több mint 3,3 milliárd forintért vásárolt meg egy hétszobás, kilenc fürdőszobás luxusingatlant Barack Obama volt amerikai elnök és felesége, Michelle Obama a massachusettsi Edgartown városában, írja a Mansion Global.

A házaspár sajtóértesülések szerint jó üzletet csinált a birtok megvásárlásával, ugyanis azt 2015 februárjában még 22.5 millió dollárért árulták, idén februárra viszont 14.85 millió dollárra esett az ára.

Már nyár óta arról szólt a pletyka, hogy Obamáék meg fogják venni az ingatlant, ugyanis a család akkoriban kibérelte a rezidenciát.

A háznak két vendégszárnya is van, a lakosztályhoz pedig saját napozóterasz tartozik bámulatos kilátással. Utóbbi egy pazar konyhával is rendelkezik, valamint egy kör alakú étkezőasztallal is, ahonnan a tulajdonosok étkezés közben csodálhatják meg a közvetlenül az épület mellett álló tavat.

A luxushangulatról egyebek mellett medence és jacuzzi gondoskodik, de a tóhoz külön felhúztak egy takaros kis vityillót is, mi több, saját strandrészt is kialakítottak hozzá.

Az ingatlanról ide kattintva találsz képeket.

Kiemelt kép: Scott Olson/Getty Images/AFP/Europress

Ajánlott videó

Olvasói sztorik