Otthon

50 millió dollárért árulják a luxuslakást, ami Demi Moore-nak adott otthont

A legtöbb New York-i lakosnak meg kell elégednie egy szűk lakással a zsúfolt városban, de a hírességek megtehetik maguknak, hogy álomba illő otthont vásároljanak maguknak. Erre tökéletes példa Demi Moore amerikai színésznő egykori lakása, ami most újból a piacra került, írja a House Beautiful.

Demi Moore évekkel ezelőtt exférje, Bruce Willis társaságában élt a New York belvárosában található ingatlanban, aminek látványától kis túlzással leesik az ember álla.

Amint belépünk a lakásba, a fából készített bútorok rögtön a vidéki Amerikába reptetnek bennünket gondolatban, a hatalmas ablakok pedig biztosítják, hogy nappal mindig fényesek legyenek a szobák, a pazar kilátásról nem is beszélve.

Az ingatlan tökéletes választás lehet egy nagy család számára, a hat hálószobában ugyanis több generáció is kényelmesen együtt tud élni. Van mellette természetesen étkező, külön reggelizőszoba és egy nagy konyha is. A felső szinten teraszt is kialakítottak, lent pedig játszószobában üthetik el az időt a gyerekek.

A luxusnak viszont megkérik az árát: 50 millió dollárt kérnek az ingatlanért, ami egykor Demi Moore-nak adott otthont.

Fotókat ide kattintva találsz a lakásról.

Kiemelt kép: MTI/EPA/Justin Lane

Ajánlott videó

Olvasói sztorik