Otthon

Fűts, ahogy a norvégok…(x)

… kényelmesen, biztonságosan, tisztán, elektromosan!

A skandináv országokban hosszú ideje jól működő fűtési módszer az elektromos fűtés. A szélsőséges időjárási körülmények között tesztelt és folyamatosan fejlesztett fűtőpanelek azonban nem csak északon népszerűek. Egyre több európai országban, így Magyarországon folyamatosan emelkedik azon háztartások és vállalkozások száma, akik  otthonuk, munkahelyük fűtését elektromos fűtési megoldásokkal képzelik el.

Manapság nálunk is egyre többen döntenek emellett, szem előtt tartva a kényelmet, biztonságot és az egyre elterjedő „okos” megoldásokat.

A  10 legfőbb ok, amiért a norvég fűtés népszerű itthon
·         A gyors és egyszerű telepítés – Bárhol, ahol áram van 1 nap alatt kialakítható a fűtés!

·         Okos megoldások – A legújabb típusok már okos telefonról is irányíthatóak ha megfelelő wifi hálózat van az épületben

·         Az egyszerű kezelhetőség – Akár manuális, akár programozható fűtést választunk, játszva elsajátítható a fűtőpanelek kezelése

·         Alacsony költségű a kiépítése – Egy-egy panel 4 csavarral a falra rögzíthető és akár konnektorral vagy közvetlen hálózati csatlakozással is működtethető

·         Cseregarancia 5 évre – Nem kell évente ellenőrizni, biztos működés

·         Széles választék – Funkció, dizájn és beruházási költségek alapján több márka közül választhat

·         Kényelem és takarékosság – A programozható vagy távolról kezelhető (wifi) fűtőpaneleknél a fűtést optimalizálni lehet az életvitelnek megfelelően

·         Fejleszthetőség – Napelemmel kombinálva a fűtési költségek lenullázódnak

·         Letisztult dizájn – A fűtőpanelekre jellemzőek az északi dizájn letisztult formái, jól illeszkednek a különböző enteriőrökbe.

·         Gyors elérhetőség és szaktanácsadás-  A NordArt, viszonteladói hálózata, webáruháza és bemutatótermei révén hatékonyan és gyorsan szolgálja ki partnereit.

Hogyan válasszunk elektromos fűtést?

Az, hogy milyen fűtést válasszunk, befolyásolhatják a

·         a lakás épületfizikai adottságai

·         esztétikai elvárásaink

·         a kiépítés gyorsasága és gazdaságossága

·         a biztonságos működés

és nem utolsósorban a fűtés energia költsége. A legnagyobb északi termékcsaládok mint ADAX , GLAMOX és a BEHA, m fűtőpaneljei szerte Európában bizonyítanak télről-télre a különböző lakásokban, házakban, üdülőkben, munkahelyeken, irodákban.

 

A NordArt szaktanácsadói, a szükséges teljesítmény számoló vagy a példa kiépítések mind segítséget nyújthatnak az elvárásoknak legmegfelelőbb elektromos fűtés kiválasztásban.

Bővebben a NordArtról YT:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik