Otthon

Biztosítsuk lakásunkat gyorsan, egyszerűen! (X)

Az Allianz új lakásbiztosítási csomagjai közül gyorsan és egyszerűen kiválaszthatjuk az igényeinknek legmegfelelőbb biztosítást.

Védjük a tulajdonunkat, és másra is gondoljunk!

A tapasztalatok szerint egyre tudatosabbak vagyunk, ha otthonunk védelméről van szó: az Allianz felmérése alapján ötből négyen tartjuk fontosnak, hogy rendelkezzünk lakásbiztosítással, az utóbbi évek szélsőséges időjárása pedig tovább erősítette ezt az attitűdöt. A kimutatások szerint az elmúlt években emelkedett a biztosítási kötések száma a viharos időjárást követően.

A felmérés alapján egyébként jól látható az is, hogy az időjárás változásától függetlenül is egyre tudatosabbak vagyunk. A biztosítás választásakor fontos szempontot jelentenek a másoknak okozott károk is, így a felelősségbiztosítás például a megkötött szerződések többségében szerepel.

Allianz Otthonom: átlátható, gyors, egyszerű

Az Allianz Otthonom lakásbiztosítás a lehető legjobb választás, ha szeretnénk biztonságban tudni ingatlanunkat, valamint ingóságainkat is, fontosnak tartjuk a felelősségbiztosítás meglétét, illetve vészhelyzetekre felkészülve assistance szolgáltatásokat is igénybe vennénk.

Az Allianz Otthonom lakásbiztosítás átláthatóan és egyértelműen tartalmazza a csomagokként egyre bővülő fedezeteket. A három különböző lakásbiztosítási csomagból így egyszerűen és gyorsan kiválaszthatjuk az igényeinknek legmegfelelőbbet.

A Komfort csomag alapvető védelmet nyújt többek között a tűz, villámcsapás okozta károkra, valamint az egyre gyakoribb természeti károkra is. Ennek a csomagnak a választásával térülnek azok a felelősségi károk is – a szerződési feltételekben meghatározottak szerint, – amelyekért sérelemdíj-fizetéssel vagy kártérítési kötelezettséggel tartozik a biztosított. A csomagnak része az assistance fedezet is, amely vészhelyzet elhárításában azonnali segítséget nyújt szervezés, illetve gyors szerviz formájában.

Az Extra csomag további gyakori károk, mint például csőtörés, beázás vagy üvegtörés esetén nyújt védelmet.

Végül a Max csomag mindezeken felül átfogó védelmet nyújt olyan károk esetében is, mint a betöréses lopás, rablás, a vandalizmus, vagy a rövidzárlat.

Az Allianz Otthonom lakásbiztosítást június végéig 15% kedvezménnyel köthetjük meg, akár online is. A hozzá tartozó Biztosítási információk kiadvány a szerződési feltételek mellett további hasznos közérthető tudnivalókat és tanácsokat is tartalmaz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik