Otthon költözzbe.hu

Legolcsóbb budapesti lakások (x)

Az ingatlanárak emelkedéséről olvashatunk mindenhol, és tényleg Budapesten a lakás eladási és bérleti árai az egekbe szöktek. De még mindig találhatunk eladó lakásokat Budapesten 10 millió alatt. Utána kerestem milyen eladó olcsó lakások szerepelnek a kínálatban.

Nézzük ezeket a megfizethető gyöngyszemeket.

A Svábhegyen, kertes társasházban, D-K tájolású, külön bejáratú 1+1 szobás lakásbérleti jogát saját kert résszel cserére kínáljuk. Homlokzata jó állapotban, a lakás víz és villanyhálózatát felújították pár éve, a fűtését konvektor biztosítja.

Megvételre kínálnak a VIII. kerületben, a József utcában, egy földszinti, jó állapotú, 6 nm-es (galériával 11 nm) mini garzont. Kiváló befektetési lehetőség lehet az ingatlan.

Eladó a X.kerületben egy felújításra szoruló minigarzon. Ideális lehet egyedülállóknak vagy fiatal párnak. A környéken remek a tömegközlekedés. Remek lehetőség annak, aki meglátja ebben a kis lakásban a fantáziát és időt, pénzt áldoz a felújításra.

Eladó a XVI. kerületben, Rákosszentmihályon egy 1900-as években épült társasház aljában lévő 100 nm-es óvóhelyként nyilvántartott pincehelyiség, mely borospinceként üzemelt, de később légópincének (óvóhelynek, bunkernek) lett átalakítva, de akár lakni is lehetne benne.

15. kerület központi részén Önkormányzat tulajdonában lévő Örök bérleti jog szerezhető meg. A Bérleti jog holtig tart, utána az örökösök örökölik meg. Miért éri meg? Az ingatlan a piaci ár töredékéért szerezhető meg, igen alacsony bérlési fizetési kötelezettség van az Önkormányzat felé: 36200,-Ft, és leendő új bérlője akár élete végéig lakhatja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik