Otthon költözzbe.hu

Exkluzív családi házak a fővárosban (x)

A következő válogatásunkba az exkluzív családi házak kerültek Budapesten és vonzáskörzetében, hiszen nem csak az agglomerációban vannak csodaszép házak. Ezek az otthonok minden igénynek megfelelő luxussal fel vannak ruházva. A legnagyobb hangsúlyt a kényelem diktálja.

Dunai panoráma, a két házból álló mini lakóparkban. Új ház, jogerős használatbavételi engedéllyel. XXI. századi technológiával: hőszivattyú, mennyezet hűtés, padló fűtés, intelligens vezérlés, minimális energia költségek. Profin tervezett konyha, Bosch gépek, mosogató, mosógép, hűtőgép, mikró, pultba süllyesztett elszívó, fehér gránit konyhapult. Okos otthon, intelligens épületelektronikát, programozható és tabletről és telefonról irányítható világítással, hűtés-fűtéssel.

II. kerület Törökvész részén csendes utcában kínálunk eladásra egy 1993-ban épült 300 m2-es gyönyörű panorámával rendelkező 4 szintes ikerház felet 540 m2-es sík telken. Az ingatlan tágas terek jellemzik. A földszinti nappali teraszkapcsolattal, ezen keresztül pedig kertkapcsolattal rendelkezik. Déli fekvésének és nagy üvegfelületeinek köszönhetően egész nap világos. A ház rendelkezik, egy további tetőtéri szinttel, ami jelenleg nem beépített, tárolóként funkcionál, de igény esetén ez a terület is beépíthető.

II. kerület Ófalu legkedveltebb sík utcájában kínálunk eladásra egy 1991-ben épült, 2019-ben teljeskörűen felújított 220 m2-es 4 szintes ikerházat 364 m2-es telken. Az ingatlan teljesen új gépesített konyhával, burkolattal, nyílászárókkal, fűtésrendszerrel rendelkezik. A nappaliban található egy hangulatos kandalló is, amely fűtési alternatíva is lehet. A szeparált kert részt tágas napos teraszon keresztül érhetjük el.

Sasad csendes sík utcájában nívós házak szomszédságában kínáljuk eladásra az 1997–ben, az akkori kornak megfelelő legkorszerűbb építőanyagok felhasználásával épült, és azóta is folyamatosan karbantartott családi házat 809 m2-es gondozott, füvesített, gyümölcsfákkal beültetett sík telken. A ház hasznos lakóterülete az 164 m2, nappali + 5 szobás, ezen kívül van még az alagsori rész 28 m2, itt kazánhelyiség, mosókonyha és tároló rész kapott helyet. Az épület fűtése gázkazánnal radiátoron keresztül, melegvízellátása qvadriga gázbojlerről megoldott.

I. kerület Adyliget városrészen, főútvonal közelében kínáljuk eladásra a 364 m2 hasznos lakótérrel és 170 m2 alagsori résszel, illetve belső medencével rendelkező családi házat 649 m2 telken. Az épület 1992 -ben klasszikus stílusban épült, kandallós nappalival + 5 szobával, hatalmas alagsori terekkel, egyedi cseresznyefa ajtókkal és rendkívül impozáns ólomüveg ablakokkal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik