Otthon költözzbe.hu

Te beköltöznél egy malomba? (x)

A felújított malom épületek ma reneszánszukat élik. A rusztikus épületek akár gyári, akár vintage hangulatban jól mutatnak és élhető környezetet biztosítanak

Fantasztikus megélni ahogy ezek az ódon épületek megújulnak. 

Te beköltöznél egy megújult malomba?

A 200 éves Gizella Malom felújításakor ötletesen kialakított új, LOFT-stílusú ingatlan vált eladóvá, teljes bútorzattal és infra kabinnal. Az ingatlan 73 nm melyben található egy nagy hálószoba meg egy amerikai konyhás nappali, vendég toalett és zuhanyzós fürdőszoba.

A Villa Fiore egy 350 éves vízimalom épületeiben üzemel, 1,3 hektár újonnan parkosított terület tartozik hozzá. Kényelmes, rusztikus, elegáns, polgári vagy romantikus szépségű szobák várják egyedi berendezéssel. A Gubacsi malom története több száz éves múltra tekint vissza. A Lesence patak partján álló vízimalom fénykorában nagy forgalmat bonyolított le és a Sobri Jóska által vezetett betyároknak is kedvelt helye volt.

Festői környezetben, a Művészetek völgyében kínálunk eladásra vízi malomnak épített és későbbiekben belsőleg lakó és szálláshely céljára átalakított kúria épületet. Az épület alsószintjén alkotó műhely, kiszolgáló helyiségek, tárolók, kazánház, mosókonyha, fürdő, toalett. A középső szinten hangulatos családi lakótér, hatalmas, világos nappalival, étkezővel, nagyobb vendégszám kiszolgálására is kiválóan alkalmas, modern berendezéssekkel felszerelt, nagy kapacitású konyhával és egy kisebb szobával.

A közkedvelt Gizella Malom Loft társasházban kínálnak eladásra ezt az egyedi kialakítással bíró, panorámás lakást. Magas színvonalú belső burkolatokat, felső kategóriás konyhagépeket és kiváló szanitereket, szerelvényeket kapott. Mindezek mellett a csodás panoráma és igazán élhető terasz (18nm) teszi kellemessé a pihenést, relaxálást.

A természet szerelmeseinek, befektetőknek és minden kreatív,jó ötletekkel megáldottaknak! Ez a XVIII. században épült “pap” malomként emlegetett vízimalom Kárász falu közepén található. Az ingatlan egy lakóépületre és egy még mindig ép malomépületre oszlik.A régi idők hangulata a lehető legjobban megőrződött és egy fantasztikus életérzést ad mindenkinek aki csak belép az épületbe.

Az ingatlan Kalocsa közvetlen szomszédságában, Bátya település belterületén fekszik. A 3230 nm-es telek sík területen, a település szélén, közművesített utcában van, pár száz méterre a Dunától. Itt áll az egykori Merkler malom (nincs műemléki védelem alatt), mely Közép-Európa legnagyobb paprika malomjaként szolgált évtizedekig. Két szomszédos, ehhez az ingatlanhoz szervesen kapcsolódó telek 2066 nm, illetve 1505 nm területűek, ugyancsak közművesek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik