Otthon költözzbe.hu

Legmenőbb medencés ingatlanok (x)

A medencés ingatlanok még mindig a luxus kategóriába tartoznak. Egy medence nyáron megfizethetetlen felüdülés lehet az egész család számára.

Ha befedjük és téliesítjük a hideg napjaink is feldobja. Válogatásunkba most a medencés ingatlanok közül szemezgettünk.

16. kerület kedvelt részén, Sashalmon, 1987-ben épült, 2017-ben teljes körűen felújított, 140 nm-es, 4 szobás, duplakomfortos, medencés, családi ház, 416 nm-es telekkel eladó. A környék infrastrukturális és közlekedési szempontból kifogástalan, közelben iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség.

 

II. kerület Budaliget részén kínálunk eladásra egy 1990-ben épült 535 m2-es luxus családi házat, 1600 m2-es telken. Az ingatlan egyedi elrendezésének köszönhetően, tökéletesen kihasználták a lejtős telek adottságait. Az uszodából a teraszra kilépve gyönyörű panoráma tárul elénk. A ház fűtése és melegvíz ellátása jelenleg hőtárolós cirkóval megoldott, de kiépítésre került napelem előkészítés is. Beépítésre került az ingatlanba: automata garázs és kapunyitó berendezés, beltéri medence, szauna, riasztó.

Buda II. kerületében, Máriaremetén déli fekvésű, 250 nm-es saroktelken, 3 lakószintes, 397 nm beépített területű, 2 nappali + 4 hálószobás, 2 lakásos családi ház, külső medencével, 3-4 férőhelyes garázzsal eladó. Az ingatlan kiválóan alkalmas több generáció együttélésére, illetve elkülönült rész áll otthon végezhető munkához rendelkezésre.

Öreghegyen eladó kulcsrakészen egy újszerű, 350 nm-es, nappali +4 szobás, dupla garázsos, külső és belső medencés, finn szaunás, magas minőségű anyagokból épült családi ház.

Katolikus parókiából átalakított parasztkúria eladó egy 3448 m2-es birtokon Tahitótfaluban a szigeten, árvízmentes övezetben, dombtetőn, 600 m-re Dunától, elzárva a világ zajától. A parókia az 1830-as években épült, de a tulajdonos az 1700-as évekre visszamenően talált feljegyzéseket a plébánia levéltárában. A földszintes, terméskőből épült paplak 360 m2, 3 hálószobás, 2 fürdőszobás, hatalmas méretű konyhával, étkezővel, nappalival, dolgozószobával, könyvtárszobával, búbos kemencéből átalakított kandallóval. A pincében került kialakításra a ház fűtésrendszere, egy 1000 literes bojler szolgáltatja a meleg-vizet és a fűtést, alternatív fűtésként egy pellet-kazán is üzembe helyeztek, ami jelenleg az egyik legtakarékosabb fűtési rendszer a piacon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik