Otthon költözzbe.hu

Óriási lakások Budapesten (x)

Legfrissebb cikkünkben szó szerint a legnagyobb budapesti lakásokra voltunk kíváncsiak.

A startlak.hu ingatlanportálon történő keresgélés során azt mindenképpen sikerült megállapítanunk, hogy több száz négyzetméter alapterületű lakásokat a fővárosban általában luxus minőségben megépítve vagy felújítva árulnak, hiszen ezeknek a lakásoknak az elhelyezkedésből adódóan már alapból magas a négyzetméteráruk a legtöbb vagy a szűken vett belvárosban vagy a budai, exkluzív környékeken található.

Penthouse a Vörösmaryt téren

https://www.startlak.hu/ingatlan/elado+teglalakas+budapest-v-kerulet-belvaros+vorosmarty-ter/6262473

A versenyt egyértelműen ez a még sajnos csak félig elkészült belső kétszintes penthouse lakás nyerte mind méret, mind lokáció szempontjából. A hirdetésből nem sok részlet derül ki az ingatlanról, az alapterülete 480 m2, belső lift került benne kialakításra és 4 db parkolóhely tartozik hozzá az épületben található mélygarázsban.

Elképesztő dunai panorámás dupla lakás

A sorban a második ez a 445 m2 alapterületű lakás, ami kis csellel került erre a helyre, hiszen 2 lakásról van szó ennek a Duna parti társasháznak a 9. emeletén, amik összenyithatók. Csak úgy, mint az első lakás, ez is szerkezetkész állapotban van, így az új tulajdonos teljesen a saját ízlésének megfelelően fejezheti be a belső terek kialakítását. A panoráma, ami a teraszról elénk tárul, szinte megfizethetetlen és a háborítatlan nyugalom is biztosítva van, hiszen a felső emeletre a lifttel csak a penthouse lakás tulajdonosa tud felmenni. A házban nagy beltéri úszómedence, gyerek medence, termálvizes medence, jakuzzi, szauna, squash pályák, felszerelt tornaterem, edző és masszőr is külön díjazás nélkül jár a ház lakóinak.

Társasházi hatalmas lakás Kútvölgyben

https://www.startlak.hu/ingatlan/elado+teglalakas+budapest-xii-kerulet-viranyos+hunyad-koz/6275426

Egy 3 lakásos exkluzív társasház legnagyobb lakását kínálják eladásra Kútvölgyben, a 12. kerületben. A lakás maga 381 m2, különlegessége, hogy a felső szinten a nappalihoz egy több mint 100 m2-es terasz tartozik, míg az alsó szint, ahol a hálószobák és a wellness részleg kapott helyet, kertkapcsolatos. A lakáshoz ezeken kívül még 3 garázs, valamint egy udvari beálló is tartozik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik