Otthon költözzbe.hu

Praktikus minilakások Budapesten (x)

A folyton növekvő ingatlanárak és a rohanó világunk miatt egyre nagyobb a kereslet a mini lakásokra. Elvégre azoknak, akik naponta szinte csak az alvás idejét töltik otthon, nincs szükségük sok szobás otthonra, elég, ha a szükséges funkciókat ellátja a lakás és jó helyen van. Más kérdés, hogy a mostani piaci viszonyok mellett egy 30-40 m²-es lakás ára egy korábbi, akár kétszer akkora lakás árának felel meg, ezért a vásárlók lehetőségei is megváltoztak.

Foglalkoztunk már korábban a pici lakás témával, volt már kis lakás válogatásunk és adtunk tippeket kis lakások berendezéséhez is, nézzük, hogy most miket találni a piacon:

8. emeleti, panorámás modern otthon

A 8. kerületben, a Baross utcában kínálják eladásra ezt a kifinomult ízléssel berendezett, modern és világos lakást. Mindössze 25 m² az alapterülete, de az ügyes megoldásoknak köszönhetően van egy pici étkező rész és a konyhát is elválasztották a nappali élettértől. Az előszobában hatalmas beépített szekrény segít kihasználni a kevés rendelkezésre álló teret, az apró fürdőszobát pedig úgy alakították ki, hogy kis mérete ellenére is tökéletesen funkcionális legyen.

Kertkapcsolatos lakás a 19. kerületben

Két különlegességgel is szolgál ez a felújított, 25 m²-es lakás , amit a 19. kerületben árulnak. Hatalmas előnye, hogy kertkapcsolatos, így hiába kicsi az alapterület, a térérzet teljesen más, a tavasz beköszöntével élvezhetjük a kit töltött időt is. Otthonos kiegészítő pedig a nappali részben található kandalló hatású gázkonvektor, ilyesmit ritkán látni ekkora ingatlanban.

Felújított, azonnal költözhető lakás a 15. kerületben

Teljes körű felújításon esett át ez az 1 szobás lakás a 15. kerületben. A felújítás során kicseréltek minden vezetéket, korszerűsítették a fűtési rendszert és új nyílászárókat is építettek be, így ez a lakás szuper vétel lehet azoknak, akik, azonnal költözhető ingatlant keresnek. Szerencsére a felújítás során ügyeltek arra is, hogy a beépített részek és a burkolatok ízlésesek legyenek, a falak fehér színt kaptak, a padló és a fürdő kellemes, neutrális színű, így könnyen bárki saját ízlésére formálhatja.

Praktikus lakás pár éve felújítva

Pár éve lett felújítva ez a szintén a 15. kerületben található lakás. Kategóriájában nagyobbnak számít, hiszen az alapterülete 35 m² és tele van okos megoldásokkal, kedvenc részletünk a nappali részben található, kihúzható matrac az emelvény alatt. Helytakarékos és kényelmes megoldás, így egyszerre fér el egy L alakú kanapé és a megfelelő méretű fekvőhely is a lakásban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik