Otthon költözzbe.hu

Bájos eladó nyaralók (x)

Saját nyaralót venni csodás lehetőség, ahol minden évben közösen gyűjtögethetjük a családdal a nyári emlékeket, vagy éppen egy nyugodt pont lehet, ahova elvonulhatunk a világ zaja elől.

Mindenkinek mást jelent a nyaralás, a pihenés, de szerencsére nem kell külföldön keresgélni ahhoz, hogy megtaláljuk a saját igényeinkhez legjobban passzoló nyaralót vagy hétvégi házat, mindegy, hogy vízparti nyüzsgésre vagy csendes kuckóra vágyunk.

Teljes nyugalom Bükkszentkereszten

Bükkszentkereszt egy aprócska település Miskolctól nem messze, aki teljes nyugalom és friss, tiszta levegőre vágyik, az itt biztosan megtalálja. A hirdetett ház kívül is és belül is sok-sok fa felhasználásával épült, amitől sajátos hangulata van. A hatalmas fedett teraszon élmény lehet jó időben üldögélni, míg bent a nappali-konyha-étkező rész közepén elhelyezett kályha biztosítja a kuckózós hangulatot.

Káprázatos balatoni panoráma Révfülöpön

Aki elvehetetlen balatoni panorámára vágyik, annak tökéletes lehet ez a nyaraló Révfülöpön. A fedett teraszról és az emeleti erkélyről is olyan látvány tárul elénk, ami páratlan és megunhatatlan. Berendezéssel együtt, azonnal lakható állapotban kínálják a házat, így akár már idén nyáron élvezhetjük minden előnyét.

Elbújni a világ elől Gyula mellett

Igaz, hogy felújításra szorul ez az aprócska ház Gyula mellett, Bicerén, de némi munkával igazi kis kuckó válhat belőle, ahova elvonulhatunk kikapcsolódni és magunkra figyelni. Mindössze egy szobából áll, de körbeveszi a természet és a víz közelsége biztosítja a teljes nyugalmat.

Báj és nyugalom Gyulakeszin

A mi kedvencünkkel zárjuk a listát: Magával ragadó a hangulat, amit ez a nem is olyan kicsi nyaraló magáénak tudhat. A ház legtöbb részében visszaköszön a nyílászárókon is látható üde menta szín, tágas terek jellemzik és egyedi hangulatú kert veszi körül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik