Otthon költözzbe.hu

Otthon és kikapcsolódás egyben, lakóparki lakások(x)

Az ingatlanpiac fellendülését mindenki tapasztalhatta az utóbbi néhány évben. Az újépítésű ingatlanok az eddiginél nagyobb ütemben épültek.

Az újépítésű ingatlanok az eddiginél nagyobb ütemben épültek. Manapság egy lakóparknál már nem csak az az igény, hogy lakások összessége legyen, szinte közösségépítő szerepük is van. Emelt hangsúlyt fektetnek a szolgáltatásokra, mint például a wellness részleg, közösségi terek és játszótér.

Universo by Cordia

Az Universo nevében is utal a SOTE közeli épületeire: a lakóparktól 200 méterre az egyetem vadonatúj, modern épületegyüttese, az Elméleti Orvostudományi Központ kapott helyet, a Ferenc téren pedig a hallgatók nyelvi oktatásának és a hazai orvosi szakma szaknyelvi képzésének otthont adó nyelvi központ található. A városnegyedben zajló aktív tudományos és egyetemi élet miatt a környék ideális választás az egyetemisták, kutatók és oktatók számára, akik így mindig közel lehetnek a legfontosabb eseményekhez.

Young City Cordia

A Young City nevében és koncepciójában is fiatalos. A lakások a belvároshoz közel, a

a 13. kerület kedvelt részén épülnek. A közösségi területeken ingyenes wifi teszi kényelmesebbé az ott eltöltött időt, míg az új otthonokban a mobileszközökről vezérelhető okosotthon-rendszerek előnyeit élvezhetik a lakók.

Debreceni lakópark

Debrecen Belvárosában közel a Petőfi térhez és villamoshoz, egy modern letisztult formavilágú gyönyörű társasház épül, 2 háztömbbel. A lakások nagy többségéhez erkély vagy terasz is tartozik, így biztosítva a lakók kényelmét. A lakások mindegyikére jellemző a hatalmas üvegfelület, mely a szobák esetében is parapet magasság nélküli, földig ablakok kerülnek beépítésre. Fűtése mért központi gázkazánról működő padlófűtés, külön kérésre akár radiátor is beépíthető.

Balatonfüredi lakópark

Balatonfüreden a sétányon épülő lakások már le foglalhatók. A strand olyan közel van, hogy fürdőruhában is átsétálhat. Átadás 2020-ban, de a lakások áfa tartalma marad az 5 %! Ez a B épület 32.sz. lakása, nappali + 2 és fél szobás, elválasztott konyhával és 2 fürdőszobával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik