Otthon költözzbe.hu

Lélegzetelállító vízparti panorámák (x)

Néhány nappal ezelőtti cikkünkben Budapest egyik legkedveltebb részéről válogattunk ingatlanokat, a Római part egyik legnagyobb vonzereje a Duna part közelsége.

A vízparti ingatlanoknak van valamilyen máshol elő nem forduló bája, az ilyen helyen lakó szerencsések úgy érezhetik minden nap, mintha nyaralnának. Hasonló hangulatot azonban nem csak itt találhatunk, hanem a fővároson kívül is, lássuk:

Újépítésű családi ház a Mátra lábánál

Budapesttől mindössze 1 órára, a Mátra lábánál található ez a gondosan megépített, akár több generáció együttélésére is alkalmas ingatlan. A ház a Markazi tóra néz, ahol a horgászás és a csónakázás szerelmesei hódolhatnak hobbijuknak. Három szintes a ház, a szintek külön-külön elérhetőek, így akár panzióként is használható.

Kilátás a Tatai várra

A fővárostól szintén nem túl messze, csak a másik irányban található ez a belső kétszintes (duplex) lakás. A Tatai tóra és a várra néző lakás egy 3 lakásos társasház 2. emeltén található, 4 hálószobával és 2 fürdővel van ellátva. Varázsa többek közt abban rejlik, hogy a hátsó kaputól néhány perces sétára találjuk az Öreg-tavat.

Csend és nyugalom a Velencei-tó partján

A Velencei-tó partján kínálják eladásra ezt a fantasztikus ingatlant közvetlenül a vízparton. 2000 m²-es telekre épült a mindenki igényének megfelelő családi otthon, 5 hálószobával (melyekhez saját fürdőszoba tartozik), szaunával, amerikai konyhával és szemet gyönyörködtető parkosított kerttel. Még a dolgos hétköznapokat is feldobja egy ilyen látvány, ami ebből a kertből tárul elénk.

Családi otthon a Holt-Tisza partján

59,9 millió Ft-ért árulják ezt a 2014-ben teljesen felújított otthont a Holt-Tisza partján, Szolnokon. A modern ház mellé közvetlen vízpart és hatalmas stég párosul, 4 hálószobával, edzőteremmel, kandallóval és két fedett terasszal biztosak lehetünk benne, hogy csodálatos családi otthon válik majd belőle az új tulajdonos számára.

Páratlan panoráma a Balaton partján

Utolsó ingatlanunk kicsit kilóg a sorból, hiszen nyaralóként árulják, de egy magyarországi vízparti panorámás ingatlan válogatásból nem maradhat ki a Balaton. Ez az ingatlan Balatonszárszón épült 2015-ben, most a berendezéssel együtt árulják. Különlegessége, hogy mindhárom emeleti hálószoba úgy lett kialakítva, hogy a Balatonra néző panorámájuk legyen, az egész házban hatalmas ablakok és terasz biztosítja, hogy közel érezzük magunkhoz a fantasztikus természeti adottságokat, amikkel az ingatlan rendelkezik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik