Otthon költözzbe.hu

Római-parti álomotthonok (x)

Kevés olyan hely van Budapesten, ahol minden nap úgy érezheti magát az ember, mintha nyaralna. A víz közelsége, a számos étterem és kávézó mellett valahogy azt tapasztaljuk, hogy elérve a város ezen részét, valahogy lelassul az élet és könnyebb kikapcsolni. Nem véletlen, hogy a 3. kerületnek ez a része rendkívül felkapott és az ingatlanárak ennek megfelelően magasak. Csodálatos panorámás házakat és minden igény kielégítő luxus lakásokat találunk a Római-part és a Rómaifürdő ingatlanhirdetései között, összegyűjtöttük néhány kedvencünket.

Felújított lakóparki luxuslakás

Ebben a majdnem 100 m²-es lakásban a kedvenc részünk a rengeteg ablak a nappali-étkező részen. A hatalmas (szigetelt!) üvegfelületnek köszönhetően mintha egybenyílna a lakás a kerttel, az egyébként sem kicsi lakás térérzete így még tágasabb. Három éve felújították az egész lakást, amit a bútorokkal együtt árulnak, így tényleg azonnal költözhető.

 Modern ház Dunai panorámával

Következő kedvencünk ez a hatalmas, Dunára néző teraszos, panorámás újépítésű ház. A ház 3 hálószobás, ezek közül 1 a földszinten, 2 szoba az emeleten található. A földszinten hatalmas, világos amerikai konyhás nappali került kialakításra. A ház okos otthon, számos okos funkciót építettek bele, mint például intelligens épületelektronikát, programozható, tabletről és telefonról irányítható világítást, Wi-Fi-s kaputelefont.

Stílusos 3. emeleti panellakás a Római-parton

Habár a panellakások híre nem mindig a legjobb, ez a hirdetés egy kellemes meglepetésként szolgál. Ez a 3. emeleti, rendkívül ízléses felújított lakás várja új gazdáját 64,3 m Ft-ért Óbudán. A lkaás 2+1 szobával rendelkezik és tartozik hozzá egy 6 m²-es terasz is.

Dunai panorámás ház Csillaghegyen

Ebben a házban a kedvenc részünk a csodás, hatalmas ablakokkal ellátott amerikai konyhás nappali. Egy méretes terasz kapcsolódik hozzá, így a földszinti terek a mindennapi élet központjai lehetnek. Az emeleten található a 2 hálószoba és egy nagy fürdő. Az egész házban egyedi design bútorok, különleges távol-keleti festmények és számos okos otthon kiegészítő található.

Azonnal költözhető újépítésű ikerház 

2018 nyarán került átadásra ez a majdnem 140 m²-es ikerház a Római part és Csillaghegy határán. A földszinten található amerikai konyhás nappali és étkező , zuhanyzós fürdőszoba, WC , tároló, spejz, fedett terasz és egy nyitott terasz Az emeleten található egy káddal ellátott fürdőszoba, WC, mosókonyha gépészeti helyiség, valamint 3 db hálószoba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik