Otthon

Ez Budapest legtitokzatosabb szobája

Pultost és zongoristát is lehet rendelni.

Hollywoodi producerek és Budapesten forgató amerikai színészek is megfordultak már a Neverland élménycsomópont VIP-szobájában, ahol ablakok nincsenek, és a hangszigetelés is úgy lett kiépítve, hogy semmilyen hang és zaj ne tudjon be- és kiszűrődni. A belépés csak VIP-kártyával engedélyezett, amihez egy szigorú titoktartási szerződést is alá kell írni.

Hiánytalan elegancia és komfort jellemzi a Dohány utcai Neverland privát VIP-szobáját, melynek kialakításakor teljes mértékben az exkluzív és egyedi élmény biztosítására törekedtek.

A föld alatt megbúvó élménycsomópont titokzatos szobájába pultost és zongoristát is lehet rendelni, külön kérésre pedig zártkörű rendezvényként nyitva tartják az egész létesítményt, az öt zseniális történettel megálmodott szabadulószobával együtt.

Zaragoza-Rovira Josep Jordi, a Neverland ötletgazdája és alapítója arról beszélt a szobának külön bejárata van a Síp utcára, ahol semmi nincs kiírva. Csak egy átlagos szürke vasajtó látszik, mellette elhagyatott, lerobbant fakapu. Kamerák a környéken nincsenek, a forgalom alacsony, parkolóhely pedig a kapu előtt szinte mindig van.

A bejáraton egy lepukkant elhagyatott lépcsőházba érkeznek a vendégek, ahol a pince szintre érve egy légkezelő gépház, raktárok és egy tölgyfaajtó található. Utóbbin belépve egyenesen a VIP-teremben találjuk magunkat, de csak ha tudjuk a kódot, ami nyitja az ajtót.

Megfordulnak nálunk hollywoodi producerek, Budapesten forgató amerikai színészek, politikusok és celebek is. A VIP-szoba sokszor helyszín üzleti tárgyalások lebonyolításához, sok cég ide jár üzleteket kötni. A bent tartózkodó emberek privátszférájára magas fokon ügyelünk: akkor is felhőtlenül tudnak szórakozni, ha nem akarnak nyilvánosság előtt megjelenni

– magyarázta a Neverland ötletgazdája és alapítója.

A Neverland olyan Bunnahabhain Whiskey-t kínál a VIP-szobában, amit csak ott lehet venni az országban és csak 306 darabot gyártottak a világon belőle.

Egy kis skót szigeten készítették a helyi földesuraknak még 1990-ben, de azóta piacra dobták az üveget, mert ők végül nem tartottak rá igényt. A whiskeyket Norlan poharakban kínáljuk, ami laboratóriumban lett kifejlesztve, hogy tökéletesen kihozza a whiskey aromáját és elnyomja az etanol párolgását, ezáltal az íze is sokkal jobb lesz. Külön poharunk van arra, ha valaki jéggel inná a whiskeyt, amiből 20 ezer forint egy darab

– nyilatkozott Josep.

Az élménycsomópont titokzatos szobájában különleges konyakok is megtalálhatók, melyek története egytől egyik rendkívül érdekes. A borhűtő más hőfokon hűt és párásítja a parafadugókat, hogy ne száradjanak ki. A parketta füstölt halszálkás olajozott tölgy, amit egyedileg terveztettek meg, a 60-as évekbeli ritka dohányzóasztal pedig kiváló lehetőséget nyújt a szivarozásra is.

A VIP-szobát csak 100 ezer forint minimum fogyasztásért vagy VIP-kártyával lehet igénybe venni. Utóbbit ajánláson keresztül lehet szerezni, vagy akinek a Neverland felajánlja. Ezen kívül e-mailen keresztül is lehet igényelni, ami hosszabb elbírálás után megszerezhető, de feltétlenül titoktartási szerződést kell kötni mellé.

A szoba befogadó képessége maximum 15 fő, ezáltal tökéletes akár szülinapok, vagy egyéb privát rendezvények lebonyolítására is.

Ellentmondásos hírek érkeznek Kínából a vakcinák hatásosságát illetően, de még 50 százalék is megvéd a súlyos betegségtől. Társadalmi szinten viszont most üt vissza az eddigi titkolózás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, a 24.hu Facebook-oldalán teheted meg. Ha bővebben olvasnál az okokról, itt találsz válaszokat.

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.