Otthon költözzbe.hu

Különleges albérletek Budapesten (x)

Nem csak házvásárlás esetén állhatunk neki az ingatlanpiac átfésülésének különleges igényekkel, Budapest elég nagy város ahhoz, hogy bőven találjunk, különleges, extravagáns vagy luxuslakásokat, amiket bérbeadásra kínálnak.

Ezeknek a lakásoknak a nagyrésze nem a hétköznapi pénztárcához van kitalálva, de a lokáció, a kialakítás vagy egyéb különleges részletek megindokolják a magas bérleti díját.

Nézzük hát, hogy milyen különlegességekkel találkozhatunk a budapesti albérletek piacán, ha a havi keretnek nincs felső határa:

Fantasztikus kilátás a Bazilikára

Fotó: Költözzbe

Kicsit több, mint 1,5 millió Forint a havi bérleti díja ennek a belvárosi lakásnak kilátással a Bazilikára. A lakás alapterülete 200 m2, 3 háló és 3 fürdőszoba található benne. A meseszerű kilátás mellett a lakás másik különlegessége a képen is látható tetőtéri hatalmas terasz jakuzzival. A lokáció kiemelkedő, ha valaki Budapest szívében szeretne lakni, nehéz lenne ennél jobb elhelyezkedésű lakás találni.

Romantikus elegancia a Gellérthegynél

Fotó: Költözzbe

Következő kedvencünk egy nagypolgári stílusban felújított lakás a Gellérthegynél. Három hálószoba, két fürdőszoba és három terasz is tartozik a lakáshoz, ami egy hatlakásos társasházban található. Kedvenc helyiségünk az ingatlanban a fürdőszoba, ahol szintén megtartották a romantikus, elegáns fehér bútorokat és stílust.

Modern elegancia a Várnegyedben

Fotó: Költözzbe

Ennek a lakásnak a különlegessége a lokációban rejlik: a Világörökségnek nyilvánított Várnegyed területén, a Halászbástya lábánál találjuk ezt a csodálatos, modern stílusban felújított és berendezett lakást. Természetesen a teljes berendezéssel együtt kínálják bérbeadásra valamivel több, mint havi 700 000 Ft-ért, ami minden elképzelhető kényelmet magában foglal.

Dunai panoráma mindenek felett

Fotó: Költözzbe

A budapesti lakáskülönlegességek válogatásunkból természetesen nem maradhat ki a páratlan dunai panoráma sem. Számos lakás található a piacon, ami a Dunára néz, azonban a Parlamentet látni az ablakunkból felülmúlhatatlan élmény. Ebben a hirdetésben sem maga a lakás az érdekes, hiszen mindössze 96 m2 alapterületet kínálnak 1,1 millió Ft-os havi bérleti díjért. Ebben az esetben azonban egyértelmű, hogy nem elsősorban magát a lakást fizetjük meg, hanem a panorámát, ami elénk tárul minden egyes nap.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik