Otthon

Norvég fűtéssel egyszerűbben (X)

Az északi országokban már régóta bevált alternatíva az elektromos fűtés. Bár nálunk is egyre többen használják, akad egy-két tévhit ezzel kapcsolatban.

Így, a nyár vége felé, már mindenki egy kicsit az őszre, a hidegre gondol.  Előkerülnek a meleg ruhák és felvetődik a fűtés kérdése is. Az, hogy milyen fűtést válasszunk, befolyásolhatják a

·         a lakás épületfizikai adottságai

·         esztétikai elvárásaink

·         a kiépítés gyorsasága és gazdaságossága

·         a biztonságos működés

és nem utolsósorban a fűtés energia költsége.

Manapság, az új építésű házakban, a megfelelő szigetelés és új, korszerű nyílászárok kiépítésével sokkal többen választják az elektromos fűtési megoldásokat, mint a korábbi években. A jól szigetelt lakásokban kevesebb energiával lehet elérni az elvárt hőmérsékletet, mint egy régi, szigeteletlenben, és kevesebb költséggel is jár.

Norvégiában, ahol igazán zord tud lenni a hideg, hosszú évtizedek óta használnak elektromos fűtést.

A legnagyobb északi termékcsaládok közé tartozik az ADAX , GLAMOX és a BEHA, melyek fűtőpaneljei szerte Európában bizonyítanak télről-télre.

A norvég fűtés népszerűségének 6 legfőbb oka.

Megkérdeztük vásárlóinkat, mi tetszik nekik a legjobban a NordArt fűtőpaneleiben? A nagyszámú érv közül kiválasztottuk a 6 legtöbbször említett okot.

·         A gyors és egyszerű telepítés – Bárhol, ahol áram van 1 nap alatt kialakítható a fűtés!

·         Az egyszerű kezelhetőség – Akár manuális, akár programozható fűtést választunk, játszva elsajátítható a fűtőpanelek kezelése

·         Alacsony költségű a kiépítése – Egy-egy panel 4 csavarral a falra rögzíthető és akár konnektorral vagy közvetlen hálózati csatlakozással is működtethető

·         Nincs éves ellenőrzés – Jól működő rendszereinket nem kell folyamatosan ellenőriznie szakembernek. Ezekre a panelekre ezért 5 év garancia jár.

·         Széles választék – Funkció, dizájn és beruházási költségek alapján több márka közül választhat

·         Kényelem és takarékosság – A programozható vagy távolról kezelhető (wifi) fűtőpanelek segítségével a fűtést optimalizálni lehet a napi és heti életvitelnek megfelelően

Hol működnek legjobban a norvég fűtőpanelek?

Bármilyen lakó- és munkatérben jól használhatók, ahol megfelelő szigetelés és a nyílászárók állapota. Mind elsődleges, mind kiegészítő fűtésként kedvelt a vásárlók körében. Az idei év újdonsága az ADAX WIFI pedig ragyogó lehetőség arra, hogy nyaralónkban, otthonunkban, vagy kiadott szobáinkban távolról tudjuk ellenőrizni és beállítani a fűtés mértékét, hogy akkor legyen a helyiségekben meleg, amikor igazán szükség van rá.

De bármelyik fűtőpanelt is választjuk biztosak lehetünk benne, hogy a norvégok tudják, milyen a jó fűtés.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik