Élet-Stílus

Futóműfieszta

Ha lefotóznád a macskád alvázát és futóművét, de nem férsz be az üveglapos dohányzóasztal alá, akkor is van megoldás! Szkenneld be!

Az ötlet nem hülyeség, hiszen a cicák amúgy is vonzódnak a technika csodáihoz (ld. még: kényszeres billentyűzeten alvás), és melyikük ne szeretné tappancsait a szkenner kellemesen langyos olvasófelületén melegíteni… Az eredmények összegyűjtésére valaki rögtön készített is egy Tmblr-oldalt. Itt találhatunk cuki tappancsokat, pöndörödő hasprémet, gyűrődő kopaszpocakot, kakukktojást, mozgóalkatrész után kapkodó mancsokat (bár lehet, hogy ezekben az esetekben valójában a rendeltetésszerű négy lábnál többel rendelkező példányokról van szó), illetve a háttérben felsejlő, némileg horrorfilmbe illő cicafejeket is. A teljesség igénye nélkül válogattunk ezekből.

A standard macskaaljfotóktól a szürreálisra sikerült digitalizálásokig terjedő skála elemei esetenként már modern művészeti alkotásként is értékelhetőek. Nem is csoda, hogy Stitch cicát is megihlették. Sajnos a gondolat, hogy megvizsgálja, vajon ő hogyan nézne ki beszkennelve, nem a megfelelő pillanatban érte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik