Az egyik legdrágább mobilt kapták az alakuló ülésen a képviselők

Választhatnak az iPhone X és egy csúcskategóriás Samsung között.
Kapcsolódó cikkek

Kedden alakult meg az új országgyűlés, és a képviselők rögtön meg is kapták az új telefonokat: egy iPhone X-et – legalábbis erről árulkodik a hvg.hu fotója. A lap azt írja, minden képviselő ilyen készüléket kapott, de adott volt a lehetőség, hogy csúcskategóriás Samsungot válasszanak helyette – utóbbi esetében egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan melyik típus(ok)ról van szó.

Az Index beszélt is képviselőkkel, akik azt mondták, valóban van, aki már kapott a csúcsmobilból, de egyelőre nem mindenki, és azt a „szerencsések” sem tudják, mi alapján történt első körben a kiosztás.

Világelsők vagyunk: Magyarországon a legdrágább az új iPhone
Sehol a világon nem kell annyit fizetni az iPhone X-ért, mint itthon.

Az iPhone X az Apple tavaly ősszel megjelent csúcskészüléke, ami többek között azzal vonult be a köztudatba, hogy Magyarországon lehet a legdrágábban megvásárolni az egész világon. Az arcfelismeréssel, és a teljes előlapot befedő képernyővel rendelkező okostelefon ára a Telekomnál (Mobil XXL csomaggal, korlátlan nettel és két éves hűségidő bevállalásával) így alakul:

a 64 gigabyte-os változat 270 ezer, a 256 gigabyte-os 326 ezer forint. 

Az Apple már nem diktálja, hanem követi a trendet
Az iPhone X igazi csúcstelefon, de hiányoznak belőle a valódi újdonságok, és akkor a magyarországi árakról még nem tettünk említést.

Kiemelt kép: 24.hu/Karancsi Rudolf