Mobil

Jöhet az első vízálló BlackBerry mobil

Az már megerősített információ, hogy a TCL ősszel egy új BlackBerry-vel jelentkezik, ami az előző, nyomógombos telefonjaival ellenben egy széltől szélig érintőkijelzővel felszerelt darab lehet. A márkát ugyan sokan a gombok miatt szeretik, a kínai cég láthatóan a mostani trendek után menne egy hatalmas panellel és vékony kávákkal ellátott modellel. Erről maga a TCL globális értékesítési vezetője, Francois Mahieu beszélt a berlini IFA expón.

Mahieu szerint a telefon azzal fog kiemelkedni a mezőnyben, hogy rendkívül ellenálló és szívós lesz, egy olyan akkumulátor telep kerülhet bele, ami több mint 26 órányi vegyes használatot bírhat. Mahieu elmondása szerint annyiba fog kerülni, mint a februárban bemutatott KeyOne, amit már 180 ezer forint körül megvehetünk, így az aktuális csúcsmobiloknál olcsóbb is lesz.

Az Engadget forrásai szerint ez lehet majd az első olyan BlackBerry mobil is, ami vízálló, egészen pontosan IP67-es minősítésről beszélnek.

A telefonról októberben hull le a lepel, épp egy hónappal, hogy bemutatkozik az Apple jubileumi iPhone-ja, és az iPhone 7 variánsai.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik