Mobil

Vadiúj színben jöhet az új iPhone

Források szerint a rozéaranynál rezesebb, pirosas beütésű aranyszínben is választható lesz az iPhone 8, amit egyelőre "Blush Gold" néven emlegetnek.

Már szinte minden hétre jut egy újabb pletyka az ősszel megjelenő jubilumi iPhone-nal kapcsolatban, most éppen a telefon színeiről. Eddig azt lehetett hallani, hogy három árnyalatban (fekete, ezüst, arany) lesz kapható a csúcsmobil, de a legfrissebb infók szerint ezeken felül egy teljesen új arany festést is tervezhet az Apple.

Az egyik hírhedt szivárogtató, Benjamin Geskin tette közzé a Twitteren, hogy az iPhone 8-cal debütálhat a „Blush Gold” nevű árnyalat, ami a pinkesebb rozéaranynál teltebb, pirosba hajló rézaranynak tűnik a képek alapján. Geskinen kívül a kínai Weibo nevű közösségi oldalon is erről beszélt egy kommentelő, ahonnan korábban már több alkalommal is szárnyra kaptak hiteles információk.

A Blush Gold egyelőre csak a szín kódneve lehet, lehetséges, hogy végül más néven jelentik be ősszel. Ahogy hétvégén is írtuk, az Apple a korábbi hírekkel ellenben nem kési le a szeptemberi bemutatót a KGI Securities elemzője szerint, és megvillantja az iPhone 7s és 7s Plus változatokat is.

Újabb érdekes infók érkeztek az iPhone 8-ról
A megjelenésről, az elérhető színekről, és meglehetősen költséges extra funkciókról szólnak az előrejelzések.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik