Mobil

Két hét múlva jön az új OnePlus

Két hét múlva bemutatják az új csúcsmobil-gyilkos telefont, a OnePlus 5-öt. A kínai gyártótól megszokott lazasággal tíz városban tartanak bulit, ahol az érdeklődőket várják. Hozzánk legközelebb Berlinben lesz show.

Két hét múlva, június 20-án mutatják be a tavalyi év egyik legjobb büdzsételefonjának utódját, a OnePlus 5-öt. Összesen tíz városban tartanak bulit, hogy az érdeklődőkkel megismertessék az új telefont. Hozzánk legközelebb a berlini esemény lesz.

A hírt maga a cég vezérigazgatója erősítette meg Twitteren.

https://twitter.com/petelau2007/status/872121156530307072

A csúcsmobil-gyilkosként emlegetett OnePlus arról híres, hogy telefonjaik tudása felér az épp aktuális csúcsmobiléval, az ára azonban bőséggel alatta marad. A pletykák szerint azonban az új OnePlus 5 már 650 dollárba fog kerülni, ez átszámítva 180 ezer forintot jelent, vámmal mindennel együtt akár 200 ezer forint is lehet az ára Magyarországon. Ugyan ez még mindig kevesebb mint mondjuk egy Samsung S8 ára, de drágább mint amit a márkától megszoktunk. Összehasonlításképp a OnePlus 3T 136 forintról indult tavaly.

Az Android Authority úgy tudja, mindez azzal magyarázható, hogy a OnePlus egyértelműen a felsőkategória felé szeretné pozicionálni magát. Hogy ennek hatására elfordulnak-e a felhasználók, hamarosan kiderül.

Még az eddig olcsó csúcsmobilgyilkos is drágább lehet idén
Az új OnePlus 5 magasabb árcímkét kaphat, mint amit a márkától megszoktunk.

A nagyon jól sikerült OnePlus 3 és 3T után mindenki azt várta, hogy a 4-es számú modell következik, a gyártó azonban ugrott az 5-re. Ennek oka, hogy a négy szerencsétlen szám Kínában, ugyanúgy ejtik ki, mint a “halál” és “betegség” szavakat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik