Mobil

Videón látható az új iPhone

Habár az Apple részéről még mindig nincs semmilyen hivatalos bejelentés (és nem is lesz a leleplező eseményig), nagyon úgy fest, hogy az új iPhone modell külalakját illetően sok újdonságot már nem tudnak majd mutatni a közönségnek.

Az évente esedékes új iPhone-ok megjelenését mindig folyamatos pletykahullám előzi meg, és ahogy közeledik a készülék bemutatója, úgy látnak napvilágot a különböző információk, képek és végül videók.

Utóbbi történt most is, hiszen a Benjamin Geskin névre hallgató felhasználó a Twitterre töltött fel egy olyan videót, amin állítása szerint az Apple legújabb készüléke látható – legalábbis ami a külsejét illeti. Geskin a posztjában hangsúlyozza, hogy egy „dummy model”-ről van szó, ami annyit tesz, hogy a készülék teljesen üres, a hardver még nincs benne, csak a külső van összerakva.

Habár 100%-ra nem állítható, hogy a férfi valóban az Apple következő okostelefonját filmezte le, de a videóban látható kissé dundi készülék nagyjából tényleg úgy néz ki, ahogy azt jó pár korábbi pletyka megszellőztette. A készülék mindkét oldala üveg, az előlapról teljesen eltűnt a Home gomb, és a hátlapi kamerák is a „megjósolt” új pozícióban, függőlegesen helyezkednek el egymás mellett.

A videó készítője azt is megemlítette, hogy a hozzá került modellen a keret ugyan ezüst színű, de a végleges változat fekete lesz, hogy megegyezzen a színe az elő- és hátlap árnyalataival.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik