Mobil

Műpénisz után kutatni még soha nem volt ilyen szórakoztató

Néhány őrült srác fogta magát, és létrehozták az utóbbi idők legviccesebb Instagram fiókját, ami első látásra nem több, mint néhány haver mókás képgyűjteménye. A csavar ott van a dologban, hogy minden fotón elrejtettek egy hatalmas műpéniszt. Lássuk, ki találja meg őket!?

Az átlagfelhasználók az Instagramot főleg arra használják, hogy megörökítsék az utazásaikat, az ebédjüket, vagy végeláthatatlan mennyiségű szelfit készítsenek, de az igazán kreatív elmék ennél sokkal többre képesek a fotós alkalmazással. Például ráveszik az embert, hogy egy dildóra vadásszon.

A beszédes nevű Subtle Dildo fiók alkotói jól megkomponált, sokszor önmagukban is vicces képeket osztanak meg a mindennapjaikról, azzal az elsőre nem várt fordulattal, hogy minden egyes fotón elrejtették ugyanazt a hatalmas, világos színű, erekkel gazdagon díszített műpéniszt.

With the blood of this delicate virgin, we call upon the Eagle of Destiny to help us in our quest! #eagleofdestiny #fear

Subtle Dildo (@subtledildo) által megosztott bejegyzés, 2015. Ápr 12., 14:37 PDT

A méretes játékszer néha egészen nyilvánvaló helyeken bukkan fel, de akadnak olyan fotók, ahol tényleg vadászni kell a brokira, és ez az időtöltés (de legalábbis a végén érkező sikerélmény) még azok számára is szórakoztató lehet, akik egyébként prűdek, vagy a való életben nem igényelnek hasonló segédeszközt.

So lucky we live with our #valentines! #lovetheseguys ❤️❤️❤️

Subtle Dildo (@subtledildo) által megosztott bejegyzés, 2015. Febr 14., 17:12 PST

A péniszvadászat népszerűségét egyébként mi sem bizonyítja jobban, hogy a munkásságukat művészeti projektként definiáló hibbant alkotókat a cikk írásakor 58000-nél is több felhasználó követi.

Mostanáig összes 93 fotó készült, szóval ha valakinek épp nincs programja hétvégére, akár bele is vetheti magát a műdákók keresésébe – vasárnapra valószínűleg megtalálja mindet.

Getting the ol’ band back together! 🎸🎶 #glorydays #jamsesh #KanberraPark

Subtle Dildo (@subtledildo) által megosztott bejegyzés, 2015. Jan 8., 18:42 PST

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik