Mobil

Ha nem volt elég az új 3310, itt vannak az új androidos Nokiák is

Három új telefonnal jelentkezett a Nokia brandjét licencelő HMD Global. A Nokia márka mostanában amúgy is nagy visszatérésben van, az új 3310-es képei pont ma jöttek ki.

A három új telefon mindegyike középkategóriás androidos készülék lesz, ami extra bennük, az az, hogy mindhármon módosítatlan, tiszta Android fog futni. Ez azt jelenti, hogy az eredeti Google-rendszerhez képest semmi sem lesz módosítva benne, így elvileg a legjobb, leggyorsabb rendszert futtatja majd. Ez elég ritka a mostani telefonok között.

A Nokia 6 a legnagyobb telefon, 5,5 hüvelykes képernyőátmérővel, 3 giga rammal és 32 gigás háttértárral. A Qualcomm Snapdragon 430-as processzora lesz benne, ami elég új. A telefont egyetlen alumíniumdarabból vágták ki, és elég erős ipari fémes dizájnt kapott.

A Nokia 5 valamivel kisebb, 5,2 hüvelykes, és csak 2 giga ram van benne a 16 gigás háttértár mellé. A processzora ugyanaz marad. A legfontosabb különbség, hogy ez a telefon is alumínium, de lekerekített, kényelmesebb dizájnnal.

A Nokia 3 lesz a három telefon közül a legolcsóbb, és ez látszik is. Ami máshol alumínium, az itt műanyag, és a 2 giga ram és 16 giga memória mellé egy MTK 6737 quad-core processzor jár.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik