Mobil

A Samsung villantott egy rejtélyes telefont, ami akár a Galaxy S8 is lehet

Az új AMOLED kijelzőket bemutató videóban tűnt fel az eddig nem látott készülék.

A Forbes írt néhány napja arról, hogy a Samsung egy videóban leleplezhette a hamarosan megjelenő Galaxy S8 telefont. A szóban forgó készülék egy olyan videóban jelenik meg, amely az új AMOLED megjelenítő panelt mutatja be, élénkebb színeket és kisebb energiafogyasztást ígérve. Amit a Forbes a leginkább kiemel, az az, hogy nemcsak oldalt, hanem alul és felül is nagyon pici az a része a készüléknek, amelyet nem a kijelző fed.

A videót a Business Insider is szemügyre vette, azt is megjegyezve, hogy a rejtélyes készülék előlapjáról hiányzik a fizikai gomb. Ez egybevág azokkal a pletykákkal, melyek szerint az S8-ban a gomb már a kijelző része lesz. A portál viszont már kételkedik abban, hogy tényleg az S8-ról lenne szó: nem hiszik, hogy a vállalat tudatosan kiadott volna egy videót, amiben a hivatalos bejelentés előtt szerepelne az új készülék.

A videóból úgy tűnik, hogy a rajta szereplő telefon szélei nincsenek lekerekítve, mint például az S7 Edge esetében. Márpedig ha igazak a pletykák, az S8 már csak ilyen változatban lesz elérhető. Mindent összevetve, a legnagyobb valószínűsége mégiscsak annak van, hogy a videóban csak egy koncepciót mutatnak, amely a Galaxy S8-hoz közelít, de különösebb jelentősége nincs, mert a videó a kijelzőpanelről szól.

Abban majd februárban lehetünk biztosak, hogy milyen lesz a Samsung mobiljainak új zászlóshajója, az S8-at ugyanis várhatóan a barcelonai Mobile World Congress-en mutatják be.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik