Mobil

Aki mostantól is warezolt zenéket hallgat, azt nem értjük

2016-ból még van 22 és fél nap. Ez alatt bőven van idő beszállni az online zenehallgatásba, a Spotify ugyanis olyan év végi akciót villantott, hogy a fal adja a másikat.

A jelenlegi legnépszerűbb online zeneszolgáltatás évzáró akciója azoknak szól, akik eddig nem rendelkeztek náluk prémium előfizetéssel. Általában ugyanis a korlátlan hallgatást, reklámmentességet, korlátlan számú dal-átugrást, letölthető és netkapcsolat nélkül is meghallgatható zenéket és jobb hangminőség-opciót kínáló csomag havidíja 4,99 euró, tehát nagyjából 1570 forint, viszont

aki szilveszterig előfizet, az első három hónapot 0,99 euróért, azaz nagyjából 310 forintért kapja.

Az ajánlatot a spotify.com/hu/premium oldalon lehet aktiválni, aztán természetesen ott a lehetőség arra, hogy böngészőből, asztali alkalmazásból, vagy mobilos kliensből hallgassuk tovább a sokmilliós zenetárat.

spotify-premium-akcio-002

Aki viszont már eddig is prémium előfizetője volt a szolgáltatásnak, egy másik trükkel tudja csökkenteni a költségeit. A Spotify ugyanis nyáron újrafaragta a “családi csomagját”, aminek a neve nem teljesen fedi a valóságot, arról van ugyanis szó, hogy egy maximum 6 emberből álló csoport fizethet elő közösen, és csoportonként 8 euró a havidíj. Ez azt jelenti, hogy az egy felhasználóra jutó havi költség összvissz 1,33 euró, azaz nagyjából 410 forint, ha sikerül magunk köré gyűjteni még öt embert.

A spotify.com/hu/family címen elérhető csomagban egyébként attól se kell félni, hogy közös zenetáron kell osztoznunk, vagy gondjaink lesznek a lejátszással, ha egy másik tag épp szintén zenét hallgat egy másik eszközön. A közösködés kimerül annyiban, hogy egyetlen felhasználó számlájáról vonja le havonta a díjat a Spotify, és a többiek majd külön úton elrendezik, ki hogyan száll be a költségekbe, viszont mindenkinek van külön fiókja, lejátszási listával, app-használattal és minden prémium funkcióval együtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik