Mobil

Komoly gond van a Telekom hálózatával

Az előfizetők nem tudnak telefonálni, akadozik a mobilnet, sőt, a szolgáltató weboldala sem mindig tölt be.

Ma reggel óta országos szintű problémával küzd a Telekom hálózata, amiről leginkább az előfizetők facebookos bejegyzései tanúskodnak. A panaszos bejegyzések már tegnap este megjelentek a közösségi oldalon, ma reggelre azonban szinte minden üzenet arról, szól, hogy akadozik, vagy teljesen elérhetetlen a hálózat.

Úgy tűnik, hogy nem régióhoz kötött, hanem országos szintű gondról van szó. Érkezett hibabejelentés Ajkáról, Szegedről, Debrecenből, Vácról, Egerről, Pomázról, Orosházáról, illetve Budapest több kerületéből. A legtöbb esetben nem lehet hívást indítani, illetve fogadni a Telekom hálózatáról, a szöveges üzenetek sem érkeznek célba, egyedül abban térnek el a tapasztalatok, hogy a mobilnet megy-e vagy sem.

A jelek szerint a 4G aktív, de érkeztek olyan jelzések is, amely a mobilnet akadozásáról szólnak. E cikk írásának pillanatában a Telekom oldala tökéletesen működik.

Amint kapunk információt a szolgáltatótól, frissíteni fogjuk a cikkünket.

Frissítés:

Időközben megérkezett a Telekom nyilatkozata a jelenséggel kapcsolatban:

Ügyfeleink egy része szórványosan hívásfelépülési hibát tapasztalhat, miközben ügyfeleink döntő többsége számára a szolgáltatás zavartalanul működik.
A probléma folyamatosan hárul el, ugyanakkor az ügyfélszolgálati hívószámok elérésében is bizonytalanság tapasztalható, ezért megnövekedett várakozási idővel kell számolni ügyfeleinknek.

Frissítés 2.0: 

Újra , zavartalanul elérhetőek a Telekom szolgáltatásai minden ügyfél számára.
A délelőtti órákban tapasztalható probléma mostanra elhárult. Mint ismeretes, ma reggel ügyfeleink egy része szórványosan hívásfelépülési hibát tapasztalhatott, illetve az ügyfélszolgálati hívószámok elérése is bizonytalan volt. Ugyanakkor ügyfeleink döntő többsége számára a szolgáltatás zavartalanul működött.
Köszönjük ügyfeleink megértését és türelmét!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik