Mobil

Egy az egyben másolják a Samsungot Kínában

Miközben egy csomó kínai gyártó pont azon dolgozik, hogy kitörjön a hamisítvány skatulyából, az egyik mégiscsak akkorát schmittelt, mint ide Szöul.

A Meizu a napokban azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy olyan szöveggel harangozta be soron következő zászlóvivőjét, hogy “több, mint profi” (talán így lehetne legkifejezőbben lefordítani), és elhintett néhány infót arról, hogy milyen lesz majd a Meizu Pro 7. Most azonban itt van néhány kép, és mit tagadjuk, nem túl régi, de annál ismerősebb “arc” köszön vissza rajta.

A korábbi pletykák szerint az 5,5 hüvelykes kijelző a hosszabb széleknél hajlított lesz, és ezt a képek is megerősítik, tehát ebben az esetben talán igaznak bizonyulnak a pletykák. És miért mondjuk azt, hogy már megint másolt a Meizu, és megint gátlástalanul?* Tessék csak megnézni ezt a rendert! Samsung Galaxy S7 edge-et látunk-e?

meizu pro 7

De legalább nem akarják titkolni, és jó érzékkel Pro 7-nek nevezik az új mobiljukat, melyről kiderült, hogy alighanem megegyezik azzal a modellel, melyet egy AnTuTu benchmark buktatott le m96 kódnévvel. Innen tudni azt is, hogy a Pro 7 QHD kijelzője alatt Exynos 8890 SoC, 4 GB RAM, és 32 GB háttértár lakik majd, míg a kamera egy 12 megapixeles egység lesz, szemben vele (tehát elöl) 5 megapixeles lencse várja, hogy lőjük a szelfit. Operációs rendszerből viszont kár lenne a legújabbra számítani, mert ha minden igaz, Android 6.0.1 lakik majd a telefonon.

Meizu-Pro-7-Leaked-2

*A megint szó használata azért volt jogos, mert a Meizu egyértelműen abból űz sportot, hogy a nagy gyártók kurrens modelljeire megszólalásig hasonlító telefonokat készít. Ha ez nem lenne elég, ezeket nagy hírveréssel, gyönyörűen bevilágított fotókkal úgy adja el, mintha az ő művük lenne az utolsó csavarig. Igen, nyilván nem egyszerű újat, egyedit alkotni ebben az iparágban, de vessünk már egy pillantást a Meizu Pro 6-ra. Nem emlékeztet valamire?

Meizu_Pro6

Ajánlott videó

Olvasói sztorik