Mobil

Sokk és döbbenet: Justin Bieber lejött az Instagramról

Ha eddig nem volt veszélyben a világ, most biztosan nagy bajban van!

A Föld forgása megáll, a Golf-áramlat sincs többé, az eddig ismert civilizáció önmagába roskad, és romjain a túlélők olyan hierarchiát alakítanak ki, melyben csak az marad életben, akit semmilyen formában nem érdekel az emberi élet. Mindez miért? Mert Justin Bieber besokallt az Instagram miatt.

A sokak által kedvelt tinibálvány ugyanis fogta magát, és a már erősen túlkoros állapotban lévő Selena Gomezt lecserélte egy jóval fiatalabb hölgyre. A számok nyelvén mindez azt jelenti, hogy a 80 000 000 (igen, nyolcvanmillió) követővel rendelkező Bieber mellett a 24 évesen már ezek szerint túlkorosnak számító Selena Gomez helyét átvette a hamvas, 17 éves Sofia Richie. Ezt azonban a rajongók nem vették jó néven, és nem átallottak kígyós emojiket dobálni a 22 éves fiatalemberre, aki erre azzal kezdett fenyegetőzni, hogy priváttá teszi az Instáját, ha nem marad abba a köpködés.

justin bieber

Természetesen mindezt az elhagyott barátnő sem tűrte szó nélkül, és jelezte Bieber úrnak, hogyha nem bírja kezelni az indulatokat, akkor talán nem kellene a friss barátnőről képeket posztolgatni, aminek az lett a vége, hogy a talpig férfi Justin Bieber fogta, és ahogy volt, törölte az Instagram fiókot. Így most bárki próbál rálelni, az “Elnézést, ez az oldal nem elérhető” mondat fogadja. Csoda hát, ha a világ azonnal sokkal rosszabb hellyé vált?

Ám van még remény, mert Bieber Twitterre továbbra is aktív, ám a sztár ott sem tette közzé, hogy miért döntött a törlés mellett. Vajon létezhet még innen kilábalás, vagy ez az apokalipszis lovasainak egyértelmű közeledtét jelzi?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik