Mobil

Még a Google-t is legyorsulja az új LG mobil

Hamarabb jön ki egy konkurens az új Androiddal, mint a Google "saját" telefonja, sőt, mindemellett a fülünket is kényeztetni fogja.

Alig néhány napja írtunk arról, hogy melyik okostelefon mikor nugátosodik be az Android 7.0 által, és lám, most ismét előkerül a téma, de csak egyetlen készülék, mégpedig az LG V20 képében, ami szeptember hatodikán indul világhódító útjára, és történetesen pont a Nougat lesz az operációs rendszere. Hamarabb, mint a Nexusnak, ami nem áll messze a Google szívétől.

Mindamellett azonban, hogy a V20 lelép mindenkit (a Google-t is), nem csak ennyiben merül ki a nagyszerűsége, hiszen az LG tud jó telefonokat gyártani, mint amilyen a közepesen moduláris LG G5, illetve a tavaly megjelent dual screen V10 volt. A V20 zászlóshajóként nem csak a vihargyors hardvereket, hanem a remek hangot is villantja, ami egy 32-bites Quad DAC (digitális-analóg konverter) egységgel érkezik, melyet az ESS Technology gyárt.


Mindez az LG szerint azt jelenti, hogy 50 százalékkal kevesebb környezeti zajjal, ugyanakkor sokkal jobb hangminőséggel számolhatnak azok, akik úgy döntenek, hogy ezt a telefont választják. Ami a hangot illeti, nem csak az LG szeretné a vevői hallójáratait kényeztetni, mert a ZTE és a HTC is olyan telefonokat dobál a piacra, melyek néhány lépéssel előtte járnak a korábbi kiviteleket hangminőség terén.

Más egyebet jelenleg nem osztott meg a V20-ról a gyártó, ezért kíváncsian várjuk, hogy előbb sorolt idősebb testvéreitől kap-e olyan tulajdonságokat, mint a modularitás, vagy éppen a kettős kijelző. Ugyanakkor a fentebb látható Twitter bejegyzés szerint inkább a G5-höz, semmint a V10-hez állhat közelebb a kinézet, de majd meglátjuk szeptember elején.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik