Mobil

Ma jön a Galaxy Note 7, íme az első fotók

Ma Londonban bemutatják az új Samsung erőművet, fotónk azonban már van róla.

Magyar idő szerint ma este 5 órakor lesz a Samsung Galaxy Note 7 bemutatója: a mobil erőművet a koreai gyártó jó érzékkel még az iPhone 7 (ha egyáltalán ez lesz a neve) debütálása elé csúsztatta be, és leginkább azok várják, akik divatos dizájntelefonok helyett tényleg a legerősebb modellekre izgulnak.

Szokás ilyenkor mindenféle kiszivárgott fotókat mutogatni, amik általában iszonyatosan rondák, szemcsések, de el lehet adni őket a “kémfotó” címkével. Szerencsére a neten felbukkant három jó minőségű kép is a telefon aranyszínű változatáról. Ez alapján az új Note 7 követi a Samsung újabb csúcsmobiljainak formatervezését, megmarad a széleinél lekerekített AMOLED kijelző is, de azért az erősebb motorra utal a kissé bumfordibb megjelenés is.

Azt most még nem tudjuk, a mai bejelentés után mikor jelenik meg a boltokban is a készülék, bár a pletykák augusztus 16-i európai startról szólnak. Majd Balage kolléga jól kideríti ma este Londonban. Addig nézegessük a fotókat, és jöhetnek a kommentek, kinek miért tetszik vagy nem tetszik a Galaxy Note 7.

galaxy-note-7-elso-fotok-002

Ajánlott videó

Olvasói sztorik