Mobil

Itt van, miben változott a Pokémon Go

Világ pokémonvadászai, frissítsetek - hacsak a telefonotok meg nem teszi a dolgot magától.

Szóval itt van ez a Pokémon Go nevű csodajáték, ami megbabonázta az okostelefon-tulajdonosok millióit, amitől mobiljukba temetkező emberek tömegei kezdtek az utcákon szaladgálni holmi vadászatot emlegetve, és persze amitől telefonba ragadt szemű népek esnek gödörbe, vagy lépnek autók elé. Szóval, lehet, hogy már te is hallottál róla, sőt, talán rá is vagy kattanva. Na, akkor mondjuk, mi változik, ugyanis a játék megkapta első nagy frissítését, amit elvileg már le is töltött a mobilod (hacsak nincs kikapcsolva az automatikus frissítés).

Android alatt a 0.31.0, iOS-on az 1.1.0 verzióra ugrottunk, a frissítés után pedig a következő változásokat lehet észrevenni:

  • A Nearby funkció elvileg 1-3 lábnyommal jelölte a térképen a közeli Pokémonokat, de a funkció pár nappal a játék startja után meghibásodott, ezért minden Pokémonnál egységesen három lábnyomot mutatott. A Niantic inkább kikapcsolta az egészet a fenébe, mostantól nem látszik ilyesmi, csak a közeli karakterek.
  • Újrafaragták egy csomó Pokémon támadási értékeit, bizonyos mozdulatok több, mások kevesebb sebzéssel járnak, mindezt a felhasználói visszajelzések alapján tették, hogy kiegyensúlyozottabb legyen a küzdelem.
  • A játék kezdetekor beállított karakterünket most már később is megváltoztathatjuk, ha véletlenül a telepítéskor nem úgy állítottunk volna be valamit, ahogy nem akartuk.
  • Mindkét rendszeren, de főleg Androidon apróbb változásokat eszközöltek a felhasználói felületen, egyes funkciók egyértelműbben elérhetőek.
  • Változott néhány Pokémon csata közben látható grafikája

A játék lényege viszont továbbra is a régi maradt, szóval az addiktok vadászhatják a szörnyikéket hűvös halomba’, de közben azért nézzenek a lábuk elé.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik