Mobil

Most már videón is mutogatja magát az iPhone 7

Pocsék felbontású videó, de mégiscsak az iPhone 7 látható rajta, szóval megéri belepillantani.

Menthetetlenül egyre közelebb sodródunk az iPhone 7 megjelenéséhez, amiről eddig csupán fotókat, és koncepciókat láthattunk, ám az internetes pletykáknak köszönhetően majdnem annyit tudunk róla, mint ismertnek számító emberek herevasalásáról. Sőt, most itt egy mozgóképes anyag is!

A mozgóképes anyag az iPhone 7-et hasonlítja össze a jelenlegi generációval, tehát a hatossal, bár azt azért hozzá kell tenni, hogy a legtöbbünk számára kevéssé érthető nyelven, és mondjuk ki, ótvar minőségben, hiszen 2016-ban 240p-ben feltöltött videó finoman szólva is messze van az ideálistól. Ez a felbontás szinte semmire nem jó, ennél még a kilencvenes években készült videokamerás felvételek is jobbak, de inkább győződjön meg erről mindenki a saját szemével.

Az viszont még így is látszik, hogy valóban nincs 3,5 mm-es jack csatlakozó, újra lettek tervezve az antennavonalak, és igen, ott van a gülüszem is, ami a kamerát jelenti. Ám nemcsak a videó az, ami újdonság, hanem fotó is van, melyen a négy különböző színben látható az iPhone 7, melyet valamikor szeptemberben fognak hivatalosan is leleplezni.

iphone 7

Ajánlott videó

Olvasói sztorik