Mobil

Ez az vízálló mobil nevetségesen olcsó

Csak egy csobbanás, és szeretett mobilunknak vége, már amennyiben nem vízálló. Ezért vegyünk kétéltűt, olcsón!

Aki valaha is ejtett már vízbe okostelefont, vagy netán telefonostól dobták be a tóba, az tudja, hogy pszichésen micsoda fájdalmat jelent az esemény, és időbe tart feldolgozni a veszteséget. Ám viszonylag könnyen védekezhetünk a telefon fulladásos halála ellen úgy, hogy vízálló mobilt veszünk. Ja, hogy elég drága tud lenni a valódi strapamobil? Van megoldás!

A Kyocera telefonja nem drágább, mint a belépőszintű modellek, ugyanakkor frankón bírja a vizet, és ezt kihangsúlyozandó, a gyártó még az elnevezését is így adta meg, amikor Hydro Shore-ként keresztelte el azt a mobilját, amit mindössze 79,99 dollárért dobott piacra. A magyar pénzben bő 20 000 forintnak megfelelő összegért nem csak vízálló okostelefont kapunk, hanem a kijelző is problémamentesen kezelhető annak ellenére, hogy vizes a felülete.

kyocera hydro shore

Az IP57 szabványnak megfelelő eszköz 1 méter mélységig 30 percet bír a felszín alatt, de azért azon talán senki nem lepődik meg, hogy a vételárért cserébe nem Paks 2-t kapja a felhasználó, hiszen az 5 hüvelykes kijelző alatt négymagos 1,1 GHz processzor és 1 GB RAM lakik, 8 GB háttértár mellett. Ezt ma már bármelyik nevenincs kínai telefon tudja, mint ahogyan az 5 megapixeles kamerát is, ellenben a 2160 mAh-s akkumulátor nem olyan rossz, talán képes kiszolgálni a napi üzemet. Ugyanakkor továbbra se feledjük, hogy a nyolcvan dollárért cserébe fürdőképes kütyüt kapunk, és ez az élet kritikus pillanataiban nem jön rosszul.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik