Mobil

Úgy is lehet HTC mobilod, hogy nincs is HTC mobilod

A HTC úgy gondolja, a derék felhasználók akkor is szeretnének HTC-s felületet, ha nincs ilyen telefonjuk.

Ugye milyen frappáns cím? Kellett rajta gondolkodni egy darabig, de valójában az a helyzet, hogy tényleg erről van szó, és hamarosan az is kiderül, hogy mit is értünk konkrétan alatta. Sőt, azok kedvéért, akik nem szeretik a túl sok szöveget, eláruljuk, hogy valójában a felhasználói felület másolásáról van szó.

Aki tehát nagyon kedveli a HTC Sense UI-t, ám valamiért nincs neki HTC készüléke, az örülhet, mert az eddigiekkel ellentétben most már hamarosan lehetősége lesz olyan felületet használni, ami úgy néz ki, mintha ilyen lenne, annak ellenére, hogy nem HTC telefon van a kezében. A cég ugyanis szétküldött egy olyan levelet, melynek lényege, hogy béta tesztereket keres a termékéhez, amit Sense Home-nak hív, és azt tudja, hogy a nem HTC eszközökön is HTC-s megjelenést kínál.

htc ui

Az érdekesség a dologban, hogy bár harmadik féltől származó alkalmazások segítségével eddig is lehetett olyan felületeket varázsolni a telefonra, amivel egyébként nem rendelkezünk, de hivatalos támogatással ilyen még nem volt. Hacsak nem mondjuk azt, hogy a Samsung által kínált TouchWiz futtatható az LG és a Sony készülékein is, de ne hagyjuk magunkat befolyásolni a tények által. Azt még nem tudni, hogy a HTC felület mikortól érhető el, de igazából nem is ez az érdekes, hanem az, hogy milyen többletfunkciókkal ruházza fel a lehetőség a telefonunkat, és mennyire fog bejönni a felhasználóknak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik