Mobil

Trónok Harca spoilereket küldözget a gonosz weboldal

Megbántottak, elhagytak, vagy egyszerűen csak kiszúrnál valakivel? Akkor hadd tudja meg, hogy mi lesz a kedvenc sorozata következő részében!

A Trónok Harca című HBO sorozat annyira sikeres, hogy a legutóbbi éved első részének adásakor még az egyik legismertebb pornóoldal látogatottsága is érezhetően lecsökkent arra az időtartamra, amíg ment az epizód, és csak a stáblista végiggördülése után tért vissza a megszokotthoz.

Ebből azt is lehet tudni, hogy a fantasy sorozat rajongói rengetegen vannak, és mint minden rendes sorozatfüggő, ők sem szeretik, ha az adott rész megtekintése előtt elpletykálják, divatos kifejezéssel elspoilerezik nekik a várható eseményeket. Az egyik legrosszabb dolog tehát, ami velük történhet, ha elindul egy olyan weboldal, ami időről-időre megismerteti a következő részek eseményeit úgy, hogy ők ezt egyáltalán nem szeretnék. Márpedig a Spoiled.io pontosan ilyen oldal, bár ezt nem magától teszi, hanem szükséges hozzá egy nem túl vicces valaki is.

game of thrones spoiler

Az oldalra ellátogatva mindössze annyi a teendő, hogy be kell pötyögni a nevünket, emailcímünket, az áldozat telefonszámát, illetve megadni a kártyaadatainkat, amiről levonhatják a “szolgáltatás” 0,99 dollárját, és máris indul a teljes évad spoilerezése. Ennyi pénzért ugyanis a választott számra az egész évad alatt érkeznek majd a szöveges üzenetek, melyekben olyan információkkal gazdagodik az áldozat, amiket egyáltalán nem szeretne tudni. Nagyon gonosz!

Maga az oldal ötlete egy igazán szívmelengető történeten alapul, melyben az egykori barátnő úgy állt bosszút az őt több ízben megcsaló barátján, hogy minden egyes héten ellőtte az aktuálisan következő Trónok harca rész fontosabb momentumait. Így pedig a srác egyik legfontosabb szórakozása ment gallyra, és ez eléggé elrontotta a napjait.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik