Mobil

Félmilliárdan osztják meg macskájukat és ebédjüket

Naponta háromszázmillió felhasználó tol valamilyen csodás képet az Instagramra, míg a teljes létszám meghaladja az ötszázmilliót.

Az Instagram maga a sikertörténet, hiszen bárki megmutathatja a világnak azt, hogy mit főzött, milyen cicája van, vagy éppen milyen cicát főzött, és ehhez még szűröket is pakolhat a képekre, hogy minél művészibb legyen az alkotás. Nem szabad elvitatni azt sem, hogy használatával általában valóban jobb képek születnek, mint amilyeneket rögzíteni sikerült.

Nem véletlen, hogy anno a Facebook egy gyors mozdulattal bekebelezte az Instát, és mostanra ott tart a dolog, hogy Mar Zuckerberg büszkén mutathatta meg egy fotón, milyen sokan is használják a fényképmegosztó alkalmazást. Ahogy a képen is látható, az Instagram immár 500 millió felhasználóval büszkélkedhet, ám még ennél is többet mond, hogy napi szinten 300 millió ember használja az alkalmazást arra, hogy önjelölt fényképészként megossza a finoman utómunkázott képét.

zuckerberg instagram

Növekedését mi sem mutatja jobban, mint az, hogy az Instagram az elmúlt két évben megduplázta a felhasználóinak számát, és Zuckerberg úgy gondolja, hogy igazán tisztelettel kell lenni Kevin Systrom és Mike Krieger felé, akik megálmodták ezt az egészet. Ugyanakkor szerinte mindenképpen megérdemlik a tiszteletet maguk a felhasználók is, hiszen nélkülük mit sem érne az egész koncepció.

Emberek! Mark Zuckerberg köszöni nektek, hogy az Instagram egy csodálatos hellyé vált! Akit pedig a “tulaj” nem hat meg, álljon itt az Instagram hivatalos örvendezése is.

Today, we’re excited to announce our community has grown to more than 500 million Instagrammers — more than 300 million of whom use Instagram every single day. Our community also continues to become even more global, with more than 80 percent living outside of the United States. As you’ve captured and shared the moments happening around you, you’ve formed incredibly varied and diverse communities. Whether you’re an illustrator, a sneakerhead or an astronaut on the International Space Station, every photo and video you share helps bring people closer to friends and interests, broaden perspectives and inspire a sense of wonder. You’ve made Instagram a place where the everyday and the epic are always within reach. Thank you for your creativity, your openness and your passion for sharing your worlds with one another. We can’t wait to see what you create next.

Instagram (@instagram) által közzétett videó, 2016. Jún 21., 06:01 PDT

Ajánlott videó

Olvasói sztorik